Buszon szült egy nő Rióban

2022. január 12. 20:18

Autóbuszon kezdett vajúdni, majd utastársai segítségével ott is szülte meg kisfiát Rio de Janeiróban egy nő, aki később elnézést kért az utasoktól, hogy feltartotta őket.

2022. január 12. 20:18
null

A brazil G1 hírportál azt írta, hogy a brazil nagyváros nyugati részén, Campo Grandéban haladó 867-es buszon ülők egy része maga sem tudta, mi zajlik éppen a járművön.    

– idézte a G1 keddi kiadása Jordy Monteiro eladót, az utasok egyikét. A brazil tévében bemutattak egy videót, amelyen már az volt látható, ahogy egy mentős karjaiban az újszülöttel elhagyja a buszt, őt követi az anya.  

A fiatal nő a G1-nek nyilatkozva elnézést kért, hogy megzavarta az utazást. „Sajnálom, emberek” – idézte a lap a kismamát. Az utasoknak azonban semmi kifogásuk nem volt, inkább az látható a videón, ahogy gratulálnak és ünnepelnek. „Egy kicsit késtünk, de jó cél érdekében” – tette hozzá Monteiro.

(MTI)

Fotó: YouTube

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sörgyári megálló
2022. január 13. 12:47
Legyen Ikarus a neve.
Solymos
2022. január 13. 08:42
Természeti, természetközeli népek...
Kormánypárti1
2022. január 13. 07:05
Na most képzeljétek el ugyanezt Amerikában, ahol még az étteremben, nyilvános helyen szoptatásért is épp csak lincselés nem jár. Na meg képzeljétek el mondjuk Németországban, bár ahhoz rettenetesen jó képzelőerő kell, mert azok nem hogy buszon, de sehol nem szülnek, inkább veszik a rabszolgákat. Egyébként nagyszerű azt látni, hogy sok ember még mindig csodálatosnak tartja a születést és eszébe nem jut hogy bosszankodjon egy kis kényelmetlenségért, hanem együtt ünnepli a csodát. :)
kozmosz
2022. január 12. 22:14
Sietős volt a babának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!