Fokozódik a Szex és New York metoo-sztori

2021. december 21. 21:59

A sorozat három női főszereplője támogatja azt a két színésznőt, akik azt állítják, hogy szexuálisan zaklatta őket Chris Noth.

2021. december 21. 21:59
null

A Szex és New York három főszereplője, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis „mélységesen sajnálja és támogatja” azt a két színésznőt, akik azt állítják, hogy szexuálisan zaklatta őket a sorozatban Mr. Biget alakító Chris Noth – írja a BBC. „Támogatjuk azokat a nőket, akik megosztották fájdalmas élményeiket” olvasható Kristin Davis posztjában, amelyet a színésznő a Twitteren tett közzé mindhármójuk aláírásával.

A 67 éves Chris Noth minden vádat visszautasított, és hamisnak nevezte őket.

Noth, aki a világhírű sorozatban Carrie nagy szerelmét, Mr. Biget alakította, azt mondta, hogy mindkét nővel közös beleegyezés alapján lépett kapcsolatba. Ennek ellenére a színészt a vádak kipattanása óta több produkcióból is kirúgták, így például a CBS csatornán futó The Equaliserből, eltávolította hirdetéseiről a színész fotóit a Peloton fitneszmárka is.

A két nő álnéven mesélte el történetét a The Hollywood Reporternek. A most 40 éves Zoe a Hollywood Reporternek azt mondta, hogy miután 2004-ben elvégezte a főiskolát, Los Angelesbe költözött, és alacsonyabb beosztásban kezdett el dolgozni egy nagynevű cégnél, ahol Noth és más hírességek is rendszeresen megfordultak. Elmondása szerint a férfi megszerezte a telefonszámát, és hangüzeneteket hagyott neki. Később Noth áthívta hollywoodi medencés lakására, ahol a második alkalommal már úgy fogadta a nőt, hogy megcsókolta, majd amikor el akart menni, az ágyhoz vitte, lerángatta róla a ruháit, és megerőszakolta.

Zoe úgy emlékezett vissza: „Nagyon fájdalmas volt, és azt kiabáltam, hogy »állj!«️, de ő nem tette. Azt kérdeztem: »Legalább egy óvszert hoznál?«️ Erre ő kinevetett.”

A most 31 éves Lily egy 2015-ös történettel állt elő, amikor felszolgálóként dolgozott az időközben bezárt, New York-i No.8 nevű éjszakai klub VIP-részlegében, ahol megismerte Nothot. A férfi 60 éves volt, amikor randira hívta az akkor 25 éves lányt. Lily elmondása szerint sokat ittak a randin, majd a férfi felhívta a lakására, ahol állítása szerint a közeledésére határozottabban kellett volna nemet mondania.

„A következő dolog, amire emlékszem, hogy lehúzta a nadrágját, és ott állt előttem, és a számba nyomta a péniszét.”

Noth az ügyről azt nyilatkozta, hogy az őt ért vádak „kategorikusan hamisak”. „Nehéz nem megkérdőjelezni e történetek nyilvánosságra kerülésének időzítését. Nem tudom biztosan, hogy miért most kerültek elő, de azt tudom:

nem bántalmaztam ezeket a nőket”

– olvasható a színész nyilatkozatában.

Fotó: HOME BOX OFFICE / NEW LINE CINEM / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsaturnuzs
2021. december 22. 18:00
Muszlimoknál egy férfi tanúskodása két nőével egyenértékű, és a saría szerint a nők a férfiak tulajdonai. Szőkőévenként ítélnek el egy-egy férfit nemi erőszakért, de csak akkor, ha férjezett nő ellen követte el, a férje támogatja őt (nem törődve a nyilvános szégyennel), vannak az erőszakot tanúsító tanúk, nincsenek ellentanúk, no és nem tud eleget fizetni kártérítésként. Egykor keresztény, ma kitudjamibenhívő országokban elég két nő nehezen hihető vádaskodása, hogy egy férfit társadalmilag, szakmailag tönkretegyenek. Bizonyítaniuk sem kell a történteket, elég egy jól-rosszul kitalált történet, akár évtizedekkel korábban történt események félig-meddig hihető felvázolása. "lehúzta a nadrágját, és ott állt előttem, és a számba nyomta a péniszét" Szegény... nem tudta félrefordítani a fejét...
Weltumsegler Jonatán
2021. december 22. 14:33
Legyen ez intő példa kedves híres, vagy leendő híres férfi kollégáim! Az első randi előtt ne felejtsetek el nyilatkozatot aláíratni minden nővel. A jogok és kötelezettségek, valamint a GDPR se hiányozzon belőle, ha kedves az életetek!
VeJoLa
2021. december 22. 10:26
Engem Cynthia Nixon és Kristin Davis mellett legjobban Sarah Jessica Parker undorít, aki az egész világ számára rajongta nyalta-falta, szopta fel a férfiak férfijává a "big" Chris Notht, és most egy kis média-figyelemért hátbaszúrja. - Igazán azonban nem lep meg, mindig is utáltam azt a sorozatot, és az egész világot, amit közvetít.
o.92.06
2021. december 22. 10:20
el tudom képzelni, hogy a dolgok tényleg úgy történtek, ahogy a nők elmondták de kérdem én: 1. miért mentek fel a lakására? vagy ha bejött nekik a pasi csak nem gondolták, hogy szexuálisan fogközeledni feléjük, akkor legyen az a tanulság, hogy csak akkor tartózkodik valaki egy ffival a ffi lakásán ha biztosan szexet akar? ki fogja így tanítani a gyerekét, hogy kislányom, minden ffi potenciális erőszaktevő, bántalmazni fog téged és megalázó testi aktusra kényszeríteni, tehát ne is ismerkedj senkivel csak ha már 30-hoz közel leszel gyorsan menj hozzá egy szerencsétlenhez és akkor csak ő fog otthon bántalmazni. sajnos ismerek ilyen 30-as éveiben járó római katolikus házaspárt ahol a nő csak kötelességből bújik ágyba a férjével és nem is volt a férje előtt kapcsolata, hiszen minden ffi erőszaktevő és fúúj 2. miért most? és mit akarnak ezzel? nyilván bíróságon nem állja meg a helyét ezaz ügy ahonnan meg most kezdik kirugdosni ezt az öreg kecskét, azokon a helyeken nyilván tudták, hogy milyen fából faragták ezt a pasit, gondolom nem éppen tisztelettel bánt a nőkkel máskor sem, vagy éppen hencegett, hogy varrt le pár naívát - ilyeneknek elég sokszor lehet hallani a beszámolóját munkahelyeken keresztül, tömegközlekedésen stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!