Axióma: biztos, hogy a nyitottság a liberalizmus velejárója?

2021. december 22. 18:11

Érdekes adatokra bukkantunk a tengerentúlról.

2021. december 22. 18:11
null

A Generation Lab/Axios új közvélemény-kutatása szerint az egyetemisták közel negyede nem barátkozna valakivel, aki a másik elnökjelöltre szavazna. A kutatásból egyértelműen kiderül, hogy a demokraták sokkal nagyobb valószínűséggel bocsátanak el embereket, mint a republikánusok.

A felmérés számai alapján a republikánusok 5%-a mondta azt, hogy nem barátkozna valakivel, aki a másik pártból való, míg a demokratáknál ez az arány 37%. A demokraták 71%-a nem menne randevúzni más világnézetű emberrel, szemben a republikánusok 31%-ával. A demokraták 30%-a – és a republikánusok 7%-a – nem dolgozna valakinél, aki tőlük eltérően szavazna.

Nemi megoszlásban a következők derültek ki: a nők 41%-a menne randevúzni valakivel, aki az ellenfél jelöltjére szavazott, míg a férfiak 67%-a. A nők 76%-a dolgozna olyannal, aki ellentétes nézeteket vall, szemben a férfiak 86%-ával. A nők mindössze 68%-a – szemben a férfiak 84%-ával – vásárolna a másik félnél, vagy támogatná annak üzletét.

Fotó: Facebook

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hegyivadász
2021. december 23. 15:42
A nők ezek szerint kevésbé elfogadóak! Lehet ez nem nőségükből fakad, hanem abból, hogy több köztük a liberális? Mindegy is! A lényeg, hogy több nőt a politikába, hogy meghaladjuk a politika szörnyű kettéosztottságát! :DDD
olajfa1
2021. december 23. 09:48
Ez a "kimutatás" is azt erősíti meg, amit eddig is szinte mindenki tudott, hogy a "liberálisok" a leg kirekesztőbbek, A LEG FASISZTÁBBAK!... ÉS A LEGINKÁBB SZELLEMI RASSZISTÁK!!!!!
Papamaci1957
2021. december 23. 08:30
Bezzegamerika.
Laller
2021. december 23. 07:20
Ez gyönyörű példája annak, hogy a balosok keltik a gyűlöletet és hergelik a végtelenségig a saját híveiket a másik fél ellen. Normális ember nem gondolkodik így, hogy pl nem vásárolok a boltjában, mert az republikánus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!