Woke egyetemisták annyira kiakadtak Kyle Rittenhouse felmentésén, hogy bevezették az Apartheidet

2021. november 21. 10:37

A Fitchburgi Állami Egyetem, amely „teret kínál a felmentő ítélet feldolgozására” közleményében különválasztja a színes és fehér bőrű tanulókat és dolgozókat.

2021. november 21. 10:37
null

Mint arról a Mandiner is hírt adott, felmentették Kyle Rittenhouse-t, azt a tinédzsert, aki lelőtt két erőszakos BLM-tüntetőt, egyet pedig megsebesített a kenoshai zavargások során. Az ítélet azonnal hatalmas felháborodást keltett a liberális körökben, az ügyészek, jogvédők is felháborodásukat fejezték ki a felmentő ítélet miatt, amelyet igazságtalannak tartanak. Joe Biden és Kamala Harris is elégedetlenségüknek adtak hangot, de arra szólítottak fel, hogy tartsa mindenki tiszteletben az esküdtszék döntését. 

 

 

A felháborodást mutatja, hogy a Fitchburgi Állami Egyetem is külön teret kínál a „felmentő ítélet feldolgozására” diákjainak és dolgozóinak. Az Egyetem sokszínűségi központjának üzenetében már a bevezetőben is „aljas gyilkosságnak” titulálják azt az esetet, melynek kapcsán a tüntetések kitörtek, és melyben egy zavaros bejelentést követően egy rendőrtiszt lelőtte a 29 éves Jacob Blake-et, aki ellen elfogatási parancs volt érvényben három rendbeli szexuális erőszak miatt.

Totális szegrágációval a gyűlölet és rasszizmus ellen 

A sokszínűségi bizottság úgy érzi, ez a sokkoló és szörnyű pillanat annyira felkavaró, hogy itt az idő egy olyan teret nyitni, ahol a felkavart egyetemisták megoszthatják gondolataikat, feldolgozhatják a bennük dúló érzelmeket. Az űrlapok kitöltését követően a sokszínűségi bizottság személyes és online lelkisegélyt is nyújt. A furcsaság azonban csak ezután jön:

az űrlapon négy különböző időpont és helyszín van megadva: egy a színes bőrű, egy a fehér bőrű diákoknak, valamint egy a színes bűrű alkalmazottaknak és egy a fehéreknek.

Fotó: Tayfun Coskun / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2021. november 23. 14:43
Egyet nem értem négerek! Ha ennyire utáljátok a fehéreket miért nincs külön bejárat, külön wc, külön tanterem, külön ebédlő....stb.stb. A kinti világban is. Legyen külön színház, iskola, szórakozó hely, bevásárló központ, vendéglők, szállodák......stb.stb. Legyen külön néger állam, és tessék csináljatok mindent a tanulástól, a gazdaságig, a tudományig csak ti! Mi a francot éltek még a fehérekkel! Ti is jól járnátok, mi még jobban. Nem vergődnétek, gyűlölködnétek tovább........... Ja, hogy éppen ez hiányozna mert a véretekben van? Akkor pedig kussoljatok! Minden megadatott nektek. Mindent csinálhattok amit a fehérek........ minden téren, akkor mi is a bajotok? Az a fránya gének. A gyilkolás, vergődés, bűnözés, a képtelenség magas foka, hogy emberként viselkedjetek. Beledöglenétek ha nem tudnátok vergődni. Tessék. Igazoljátok, hogy nem így van. Éljetek külön a fehérektől. Higyjétek el el egy fehér sem fog megsértődni. )))))))))
DE JÓ
2021. november 21. 21:02
Amíg hagyják, hogy az egyetemek bölcsészkarain diplomát meg tudományos fokozatot osztogassanak mentális betegségekre és klinikai elmebajra, illetve hagyják, hogy a bölcsészkarok ne a tanulást szolgálják, hanem ideológiai és politikai aktivista központokként, lényegében látens pártszervezetekként működjenek, addig itt nem lesz megállás a lejtőn. Ezek narkós, porban ülős szabadságharcosok csak erősítik a fekákban fehér gyűlöletet, a kiváltságokra való jogot, meg a tudatlansághoz való jogot, illetve legalizációs támogatást adnak a feka szervezett alvilág politikába beemeléséhez. Ez életveszélyes, a fekák saját országot akarnak majd. Nem mellesleg: Itt Európában úgy folyik a színes multikulti építése, mintha kötelező lenne. De: A multikulti népesség kevésbé emelkedett része, főleg, ha majd a demográfia révén többségbe kerül, nem fog akarni multikultit, ők majd dominálni akarnak, és a saját értékeik, vallásuk és törvényeik szerint akarnak majd dominálni. És itt lesz az emelkedett jóemberek vége.
Tapeino
2021. november 21. 19:42
Ez a Kyle gyerek úgy néz ki mint a Szentesi Zöldi fiatal korában :) LOL!!
Reszelő Aladár
2021. november 21. 19:02
Nagyon rossz ezt kimondani, de az amerikai fehéreknek nagy szüksége van a saját Bauer Sándorukra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!