Csúnyán megfizetett a kislány, aki berohant Ronaldo mezéért

2021. november 14. 07:33

A hatóságok 3000 eurós, azaz mintegy 1,1 millió forintos pénzbüntetést szabtak ki az akcióért.

2021. november 14. 07:33
null

A csütörtöki, Írország-Portugália világbajnoki selejtező döntetlennel végződött – írja az M4. Emlékeztettek: a lefújás után egy kislány rohant oda Cristiano Ronaldóhoz, hogy elkérje a mezét. A portugál sztártól nemcsak a luzitán nemzeti trikót, de ölelést is kapott. A hivatalos szervektől pedig hatalmas büntetést, teszik hozzá. A csütörtöki, Írország-Portugália világbajnoki selejtező nem hozott különösebb izgalmakat, a mérkőzés elején és végén egyaránt 0-0 állt az eredményjelzőn. A meccs után tehát egy kislány kijátszotta a biztonsági személyzet védelmi hálóját, írják.

Kedves Ronaldo, kemény büntetés

Hangsúlyozták: az Irish Mirror értesülései szerint ezért komoly árat fizet a kislány és családja. Az illetékes hatóságok mintegy 3000 eurós, azaz mintegy 1,1 millió forintos pénzbüntetést szabtak ki a pályára rohanós akcióért. A kislány egy rádiónak nyilatkozva erősítette meg, hogy bírságot kell fizetniük, hozzátette, apukája segít az összeg kifizetésében. A 11 éves Addison Whelan elmesélte a történet részleteit is, hogyan tudott a portugálok világsztárjának közelébe férkőzni: „Átugrottam a korláton, mert a második sorban ültem. Azután

Néhány biztonsági őr már rohant is utánam, de két további is elindult a másik sarokból.”

Annak ellenére, hogy próbálta kicselezni az őröket, elkapták, írja az M4. Onnan viszont már nem volt messze a portugál támadó, így elkezdett kiáltozni: „Ronaldo nevét kiabáltam. Megfordult és meglátott, aztán azt mondta, hagyják, hogy odamenjek hozzá. Végül ő jött oda. Sokkos állapotban voltam és sírtam. Aztán végül megkérdeztem, megkaphatom-e a mezét. Megkérdezte, jól vagyok-e” – és odaadta a felsőjét a kislánynak. „Apukám látta a jelenetet a lelátóról és leesett az álla. Úgy éreztem magam, mint egy álomban, ami végre valóra válik. Valószínűleg az utolsó alkalom volt, hogy Írországban játszott. Nagyra értékelem a gesztusát és köszönök mindent” – zárta szavait a kislány.

Fotó: Nyitókép: MTI/EPA/Georgi Licovszki

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. november 15. 14:11
A müncheni német magyaron a ratyi mit kapott amiért berohant a pályára? Elmegy az összes öltönyös a faxba.
meszarosbalazska
2021. november 15. 12:58
jó hogy nem gyerekkori képet raktok be róla firkászok! nagy dolog lett volna egy friss képet keresni?
masikhozzaszolo
2021. november 14. 21:00
A kislány és a büntetés. Méltányos és arányos, ugye egy bíró. Szivárványos FIFA. Régen nem lehetett halálos ítéletet végrehajtani szűz lányon. Ezért a hóhér előtte elvégezte a korrekciót. Most ugye van ez a dolog, hogy nincs is pedofília. Szegény kislány! Szegény mi!
még fokozza
2021. november 14. 17:49
Érzékenyítés. Egyre gusztustalanabbak a focilobbi PR-jai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!