Novák Katalin: A bajor CSU továbbra is természetes partnerének tekinti a Fideszt

2021. október 20. 18:36

A CSU álláspontja szerint „mindannyiunk számára komoly fenyegetést jelentene, ha hatalmi pozícióba kerülne” a magyar egyesült ellenzék.

2021. október 20. 18:36
null

A bajor Keresztényszociális Unió (CSU) továbbra is természetes partnerének tekinti a Fideszt, és készen áll az együttműködés folytatására – jelentette ki Novák Katalin Münchenben szerdán.

A családokért felelős tárca nélküli miniszter – a Fidesz alelnöke – a CSU vezető politikusaival a bajor tartományi fővárosban folytatott tárgyalásait értékelve az MTI-nek elmondta: a bajor kormánypártban tudják, hogy

„a Fidesz az a jobbközép erő, amellyel érdemes együttműködni, és azt is értik és érzik, hogy milyen fenyegetést jelent az egyesült ellenzék” Magyarországon.    

A baloldaltól a liberálisokon és a zöldeken át egészen a jobboldalig terjedő magyarországi egyesült ellenzék a CSU álláspontja szerint „mindannyiunk számára komoly fenyegetést jelentene, ha hatalmi pozícióba kerülne” – mondta Novák Katalin.

(MTI)

Fotó: Mátrai Dávid

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. október 21. 11:28
Az Európai Parlament többsége TERMÉSZETES PARTNER-ének tekinti a Fideszt, és a Fidesz kormányt. Sőt, a magyarokat amblokk. Mint ahogy Rutte, Holland miniszterelnök, és még Ursula is. Mondjuk mindig olyan formában, amit úgy mondanak, hogy belegyezés nélküli sex, magyarul börtönsex. És mindig elszenvedő formába kerülünk. És a magyar(?) brüsszeli domináknak is, Dobrev, Cseh, Donáth, Természes Partnere a Fidesz.
savrena
2021. október 21. 10:29
A CSU a bajor néppárt. Ennek megfelelően van is benne sok irányzat. Van, aki kedvel minket, van, aki inkább a zöldekhez húz, és vannak azok az idióták is, akik a tehén valaga mögül nem látnak ki. Ezek akarták pár éve bevezetni a csak külföldiekre érvényes autopályamatricát Németországban - a németeknek továbbra is ingyenes maradt volna a pálya.
solothurn
2021. október 21. 09:09
"(CSU) továbbra is természetes partnerének tekinti a Fideszt" Ez nagyon szép és jó, de ha komolyan gondolnák akkor minél elébb meg kellene szabadulniuk a patkány manfredweber-töl! Az alak nem csak a konzervatív eszmét rombolja mint az "európai néppárt" (EPP) vezére, hanem a bajurvár CSU-t is egy Gittegyletté tette. Nem volt ebben sem egyedül , elég a hazudozó gyagyás vénemberre , Seehoferre gondolni, aki azt igérte választóinak hogy "nulla bevándorlás" lesz Németországban, majd szövetségi belügyminiszterként Merkelanyóka ölébe huppant mint egy pincsikutya. A migránsbűnözök pedig továbbra is özönlenek Németországba. Seehoher utódjára a CSU élén, Markus Söderre kár is szót vesztegetni. A tipikusan gerinctelen, jellemtelen és jellegtelen megélhetési politikus egyik példánya.... Ezekkel az alakokkal a politikai életük "élén" a bajuvárok egy nemzedéken belül elveszítik önazonosságukat!
B_kanya
2021. október 21. 08:58
Bajorországot hány TWh-val tolta meg az idén eddig Paks II?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!