Szlovák liberális lap: Orbán Viktor antiszemita kampányt folytat Soros György ellen

2021. október 04. 10:27

A Denník N cikkében kifejti, hogy a magyar miniszterelnök a jogállam ellensége és az országában korlátozza a médiaszabadságot.

2021. október 04. 10:27
null

A szlovák liberális portál szerint Babis kampányát tökéletesen kiegészíti Orbán Viktor látogatása, hiszen ahogy a lap fogalmaz: 

a magyar miniszterelnök a jogállam ellensége, országában korlátozza a médiaszabadságot illetve antiszemita kampányokat folytat Soros György ellen.

A cikk szerint Andrej Babis nem mindig fényképezkedett szívesen Orbán Viktorral, azonban azok az idők már elmúltak, amikor a cseh kormányfő elsősorban Emmanuel Macronra és más nyugati vezetőkre akart benyomást tenni. A Denník N beszámolt arról is, hogy Babis magával vitte Orbánt az Ustí nad Labem-i kerületbe, ahol indul a választásokon.

Nyitókép: Facebook

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Highlander07
2021. október 04. 17:48
Ostoba, hátteres seggnyaló, idióta dennik n. Soros (illetve a hátteres idióták)a szervezetivel együtt takarodjon a Kárpát medencéből. Lehet, hogy ott a degenerált dennikn szerkesztőségében a zsidók nekik sarokkő, meg viszonyítási pont, de a világ 99,99%-nak nem, és nem is lesz. Barmok.
Jason Bourne
2021. október 04. 14:51
A szlovák liberális lap legalább 6 éves fáziskésében van, magyarországi liberális barátaik már 2015-ben játszották ezt a lemezt.
MayorAnna
2021. október 04. 14:49
Soha nem unnak rá erre a kibebaszott jolly jokerre: - az antiszemita kártyára...mongyuk (sic), igaz, hogy visz majdnem mindent. E z e k a hamiskártyások azt szeretnék elérni, hogy egy gazember zsidót ne lehessen büntetlenül gazembernek nevezni. Kéne találni valami figyelemelterelő helyettesítő kifejezést, mint buzira a meleg...
Karvaly
2021. október 04. 14:16
"Szlovák liberális lap: Orbán Viktor antiszemita kampányt folytat Soros György ellen" Készséggel elhiszem nekik, amennyiben azt is leírják ugyanott, hogy a baloldali magyar sajtó antiszemita támadást folytatott Andy Vajna ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!