Kiderült, melyik kormánypárti politikust tiltották ki Ukrajnából

2021. szeptember 22. 15:05

A politikus adományokat szeretett volna eljuttatni Kárpátaljára. A határon tudta meg, hogy három évre ki van tiltva az országból.

2021. szeptember 22. 15:05
null

„Ma délelőtt meghívásra és adományok átadásának szándékával szerettem volna Kárpátalja több településre menni” – kezdte Facebook-bejegyzését Nacsa Olivér, a KDNP országgyűlési képviselője. Kifejtette: az ukrán hatóság a határon közölte vele, hogy „egy korábbi döntés alapján” három évre ki van tiltva Ukrajnából.

„Szomorúnak tartom, hogy az együttműködés keresése helyett ilyen eszközökhöz folyamodik szomszédunk, hiszen ez nem járul hozzá fennálló vitás kérdéseink rendezéséhez” – folytatta a kormánypárti politikus. Hozzátette: továbbra is a magyar közösség érdekében a megegyezésben és a jó szomszédi viszonyban érdekeltek, de ehhez mindkét félre szükség van. 

A jó hír, hogy a tanszereket és a többi adományt sikerült eljuttatni Kárpátaljára 

– zárta bejegyzését Nacsa.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Thanos
2021. szeptember 23. 07:06
"Nacsa Olivér KDNP-s képviselő" Ez most egy teszt, hogy a komentelők közül ki olvasta el a cikket?
Senki Alfonz
2021. szeptember 22. 20:51
Fehéroroszország úgyis csatlakozik a medvéhez, tehát nem lesz gond kicsit átnyírbálni az ukrán területeket. A kérdés, hogy az ukrán-zsidó miniszterelnök mögötti háttér mit akar!!!!!
Drazsé
2021. szeptember 22. 17:50
Nagyon helyesen tették.
Tibesz26
2021. szeptember 22. 17:12
mi meg akkor kitiltjuk magyarországról egy ukrán képiselőt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!