Játékpisztollyal rabolt egy tinibanda a Gellért-hegyen

2021. szeptember 27. 08:58

A sértettek mobiltelefont és fülhallgatót adtak át a fenyegetés hatására.

2021. szeptember 27. 08:58
null

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy háromfős társaság tagjaival szemben, akik a rendelkezésre álló adatok szerint szeptember 19-én 21 óra körül a Gellért hegyen megfenyegettek négy fiút, és értékeik átadására szólították fel őket – írja a Police.hu.

Közölték, hogy az egyik elkövető a nyomaték kedvéért egy valódinak tűnő pisztolyt is elővett a zsebéből. A sértettek egy mobiltelefont és egy fülhallgatót adtak át a fenyegetés hatására, majd a tettesek elmenekültek a helyszínről. Az eset során senki sem sérült meg. A történtekről csak másnap, szeptember 20-án tettek bejelentést a rendőrségen.

Kiderült, hogy a BRFK nyomozói azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket szeptember 24-én a XI. kerületben elfogtak és előállítottak. Egyiküknél

megtalálták és lefoglalták a rablásnál használt fegyvert is,

amiről kiderült, hogy egy játékpisztoly. A 18 éves K. Balázst, a 16 éves F. R-t és a 14 éves F. A-t kétrendbeli rablás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbevételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A gyanúsítottak kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek.

A kép illusztráció, forrása: Pixabay

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pepita
2021. szeptember 27. 10:25
Ó migráns gyerekek csintalankodnak . Nem történt semmi , hisz senkit le nem szúrtak és senkinek nem vágták el a torkát . Ez minden nagyvárosban természetes jelenség .
MayorAnna
2021. szeptember 27. 10:25
Ezekből az ígéretes tinikből még nagypályás bűnözők is válhatnak - akárki meglássa. Nem szabad elkallódni hagyni őket, kell a tehetséggondozás.
Zsíros Teri önkormányzati gépelő
2021. szeptember 27. 09:53
Tinibanda. Tehát cigányok.
Konrád
2021. szeptember 27. 09:50
Korán kezdik a kis dk-s palánták
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!