Eltűnt magyart keresnek Grand Canyon Nemzeti Parkban

2021. augusztus 20. 10:38

A 45 éves férfit szárazföldön és a levegőből is keresték a környéken, de a kutatás eddig nem hozott eredményt.

2021. augusztus 20. 10:38
null

A nyilvánosság segítségét kérik az amerikai hatóságok a Grand Canyon Nemzeti Parkban eltűnt magyar férfi megtalálásához.

A 45 éves férfi eltűnését családja jelentette július 29-én a Las Vegas-i rendőrségnek. A férfi a The Mirage nevű szállodában lakott Las Vegasban, és onnan autóval ment kirándulni az arizonai Grand Canyonhoz. Miután családja jelentette eltűnését, augusztus 9-én megtalálták autóját a Déli-perem egyik látogatóközpontjánál, benne személyes holmijával.

A szárazföldön és a levegőből is keresték a környéken, de a kutatás nem hozott eredményt, ezért kérték most a nyilvánosság segítségét. A hatóságok úgy sejtik, hogy a férfi július 19-én érkezett a kanyon Déli-peremére. Úgy vélik, egyedül utazott.

(MTI)

Kép forrása: MTI/EPA/Jim Lo Scalzo

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2021. augusztus 20. 21:56
Hát a magyar ember már csak ilyen fajta. Ilyen "Majd én csakazértis megmutatom"... Hogy át lehet azt úszni ott is ahol tilva van, tudok én fürdeni a homokbányába is, le tudok én ereszkedni abba a szakadékba papucsba is, tudok én vezetni öv nélkül is, tudok én vezetni részegen is stb.stb... Sokat túráztam már Erdélyen, az Alpokban, Horvátországban, de a legnagyobb barmomságokat mindenütt a magyaroktól láttam, no meg a románoktól erdélyben.. Egyszer egy másik magyar csapat "kocatúrázók" tőlünk kb 100 méterre zuhantak szakadékba, mert vagánykodtak, hogy ők nem a kiáncozott, kapaszkodókkal ellátott ösvényen ereszkednek, hanem egy másik úton, mert az röviddebb.. Hát egyikük néhány másodperc alatt leért... Utána évekig visszajártunk, hogy virágot tegyünk a helyre, ahonnan lezuhant, egy csokorral meg a mélybe dobtunk...
Tatulus
2021. augusztus 20. 14:42
Valószínűleg újságíróról van szó, lehet, hogy eü - ügyekkel kapcsolatban. Sajnálom a családját - együttérzésem, sajnos sok jóra nem számíthatnak!
Tucker Carlson on COVID - 1984
2021. augusztus 20. 14:29
Aki esetleg kedvet kapott egy hasonló túrára, az üljön türelmesen, miután beoltotta magát, és várja ki, hogy a demokrata-tálibok újra engedik a beutazást Európából. Addig is gyakorolják a 2-3 maszk egyidőbeni viselését, mert a demokratáknál ez a vallási minimum, a kevesebbet nem nézik jó szemmel, és hisztérikus rohammal jelzik nem tetszésüke ta közterületeken. Délről, a határon viszont nyugodtan besétálhatunk oltás, maszk nélkül. Rengeteg a román, az orosz, nem kell attól félni hogy ki fogunk tűnni a hondurasiak közül. Kínaiak is vannak, tőlük semmire sem jó, de ócó maszk is mindig kapható. Külön tanács a Baszó Tímea tipusú, ideiglenesen Magyarországon tartózkodó liberális hisztérikáknak: vigyék magukkal hasonló világképű barátnőiket is magukkal. A kartell nem válogat, nekik a belpesti baszatlan szinglik is jók, addig sem a 8 éves guatemalai kislányokat érzékenyítik. Welcome to the US of the Great Reset
MayorAnna
2021. augusztus 20. 14:15
FASZÉ' KELLETT SZÉTBASZNI A MANDINER KEZDŐLAPJÁNAK JÓL ÁTTEKINTHETŐ TÖRDELÉSÉT?! - ezé' a szaré' kap valaki majd bonust...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!