Kiengedik a börtönből Bill Cosby-t

2021. július 01. 10:27

A színész több mint két év után elhagyhatja a börtönt. A bíró szerint a per törvénytelen volt.

2021. július 01. 10:27
null

Megsemmisítette Bill Cosby ítéletét a Pennsylvaniai Legfelsőbb Bíróság, a 83 éves komikus elhagyhatja a börtönt – olvasható a Fox News-on. Cosby 2018-ban vonult be egy állami börtönbe, miután bűnösnek találták Andrea Constand megerőszakolásában, és háromtól tíz évig terjedő szabadságvesztésre ítélték.

A vád szerint a Cosby 2004-ben philadelphiai otthonában elkábította és szexuálisan bántalmazta a Temple Egyetem egykori ügyintézőjét. A színész több mint két évet töltött börtönben. A Fox News emlékeztet, hogy az egykor „Amerika apjaként” ismert színész volt az első ismert ember, akit a #MeToo kampány után elítéltek.

Most a bíróság úgy határozott, hogy Cosby-t ebben az ügyben nem lehetett volna elítélni, mert az ügyésszel kötött korábbi egyezség ezt kizárta. Ezen kívül a tanúvallomások kezelésében is szabálytalanságokat találtak. A portál hozzáteszi, hogy az ügyészség egyelőre nem jelezte, hogy megpróbálják-e újra bíróság elé állítani Cosbyt.

Kép forrása: DOMINICK REUTER / AFP

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Volo
2021. július 01. 17:52
És kiengedik a többi feketét, a gyilkosokat, a drogosokat... a társadalom élősködőit, a kábszer tejesztőket, rablókat... Most ez jön. Úgy kell neketek USA, mert megérdemlitek!
Notfunny
2021. július 01. 14:12
OJ Simpson likes this...
Tóth Mária Éva
2021. július 01. 12:06
Megy a mosdatás rendesen! Hajrá Amerika, már a teljes elhülyülés felé tart, megérdemlitek!
Rugo
2021. július 01. 11:58
néger, ez mindent megmagyaráz ha fehér lenne, már kivégezték volna
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!