Tübingen zöld polgármestere: Ennyi erővel Che-Guevara-fejjel is ki lehetne világítani a stadionokat

2021. június 24. 09:22

Boris Palmer szerint felmerül a kérdés, hogy mit kellene tenni, ha majd Kína vagy Oroszország ellen játszanak a csapatok, elvégre „ott is vannak igazságtalan törvények“.

2021. június 24. 09:22
null

Szembement a német fősodorral a müncheni stadion kivilágítása kapcsán Boris Palmer, Tübingen zöld polgármestere – derül ki az Azonnali cikkéből.

Palmer azt kritizálta, hogy miért csak a magyar-német meccsen kellene megjelennie a szivárványos színnek, miért ne lehetett volna azt kivetíteni a portugálok vagy a franciák elleni német meccsen is. Úgy véli, ezzel „tudatosan megaláznak” egy európai országot.

Bár a magyar pedofiltörvény számára is elfogadhatatlan, de felmerül a kérdés, hogy mit kellene tenni, ha majd Kína vagy Oroszország ellen játszanak a csapatok, elvégre „ott is vannak igazságtalan törvények“.

A nagy és erős államokkal szemben is lesz majd ellenállás? – teszi fel a kérdést.

Palmer azt is megemlítette, hogy nem érti, a számos politikai szimbólum közül miért a szivárványos zászlót kéne csak kiválasztani. Ezzel az erővel Che Guevera-fejjel, esetleg izraeli vagy palesztin zászlóval is ki lehetne világítani majd a stadionokat – jegyzi meg.

Palmer arra is rámutatott, hogy a szivárványos zászlót jelképező mozgalmat se csak a teljes elfogadás jellemzi. Példának hozta fel, hogy azokat a feministákat, akik elutasítják a transzgenderizmust, a melegmozgalmon belül sokan nem tolerálják.

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2021. június 25. 12:24
"Úgy véli, ezzel „tudatosan megaláznak” egy európai országot." Szimpatikus a fickó hozzáállása, de abban téved, hogy megalázva érezzük magunkat. Sokkal inkább megalázó ez nekik.
Frakk a macskák réme
2021. június 24. 14:42
Egy erőszakos kisebbség könnyen átveheti a hatalmat náluk, de nálunk is. 1917-ben a bolsevikok (nevükkel ellentétben), Németországban is randalíroztak kommunisták az I. Vh. után, majd a náci elmebetegek, most a homokosok. Egyáltalán nem olyan erősek már, mint amilyen okosok.
makám
2021. június 24. 13:58
"ezzel „tudatosan megaláznak” egy európai országot." így van. saját magukat.
nempolitizálok
2021. június 24. 13:26
Amikor a németek itt játszanak, Lenin fejet javasolnék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!