Féregtelenítővel mérgezte meg három kislányát egy román nő

2021. június 07. 15:27

Az anyjuk véletlenül állatok féregtelenítésére használt szerrel kente be gyermekei fejét tetű ellen.

2021. június 07. 15:27
null

A romániai Iași megyében három kislány került kórházba, miután az édesanyjuk a fejüket állatok féregtelenítésére használt szerrel kente be – írja a Maszol.ro. A kislányok hajában tetveket talált az édesanya, aki erre az emberre mérgező, cipermetrin nevű szert használta. 

Miután anyjuk bekente a fejüket ezzel a szerrel, a gyerekek rosszul lettek. A nő még a kiérkezésük előtt azt a tanácsot kapta a mentősöktől, hogy többször is öblítse le alaposan vízzel a kislányok haját. Ez enyhítette a szer mérgező hatását. A gyermekeket kórházba szállították, jelenleg orvosi felügyelet alatt vannak.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Frédéric Cirou / AltoPress / AFP

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2021. június 08. 09:53
hogy lehet valaki akkora barom hogy nem gyogyszertarba megy, hanem otthon keres valami kitudjamirejo vackot?
Armageddon
2021. június 07. 16:57
Román belügy szvsz!
urga
2021. június 07. 16:23
Örülök, hogy a gyerekek túlélték az anyjuk ostobaságát. Egy hete három másik kislány nem volt ilyen szerencsés :(((( https://maszol.ro/belfold/Meghalt-a-tevedesbol-megmergezett-harmadik-kislany-is
Maddox
2021. június 07. 15:52
A közveszélyes hülye fogalmát illene most már büntetőjogi fogalomként kezelni. Az ilyen szinten ostoba ember veszélyt jelent mindenre, ami él és mozog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!