Kirabolták Floyd Mayweather Jr. Las Vegas-i házát

2021. június 12. 20:37

Az ökölvívó 100 ezer dolláros jutalmat kínált a tettesekkel kapcsolatos információkért.

2021. június 12. 20:37
null

Kirabolták Floyd Mayweather Jr., a profi boksz élő amerikai legendája egyik házát Las Vegasban. A 44 éves, egykoron öt súlycsoportban is világbajnok ökölvívó a Facebookon tette közzé, hogy bűnözők jártak nála, egyszersmind 100 ezer dolláros jutalmat kínált a tettesekkel kapcsolatos információkért. A mind az ötven profi fellépésén győztes, így veretlenül visszavonult, s azóta csak bemutatókat vállaló Mayweather elárulta, hogy a rablók drága táskákat és más értékes tárgyakat vittek magukkal.    

Az ember otthona szentély, a béke, a kikapcsolódás és a kényelem helye. Amikor valaki megsérti ezt a szentélyt, az nyugtalanító és fájdalmas”

– írta a bokszoló, aki magyar idő szerint legutóbb hétfő hajnalban, Miamiban lépett ringbe honfitársa, a videobloggerként elhíresült színész, Logan Paul ellen. Mayweather jobb volt, de hivatalosan nem nyert, mivel végigment bemutató meccse, így győztest nem hirdettek.    

Szerepléséért ezzel együtt – a fizetős tévécsatornáktól befolyó summán felül – 10 millió dollár garantált pénz járt neki. Mayweather már régóta minden idők legjobban fizetett ökölvívójának számít. A Fülöp-szigeteki Manny Pacquiaóval 2015-ben vívott összecsapásért a profi bokszban csúcsgázsinak számító pénzt – 210 millió dollárt – keresett, mi több: az ír ketrecharcos Conor McGregor elleni 2017-es mérkőzéséért nem hivatalos információk szerint 275 millió dollárral gazdagodott.

(MTI)

Kép forrása: Chandan Khanna / AFP

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gáspár
2021. június 14. 03:28
A lapos televízióval mi történt?
Karbantartó9
2021. június 13. 21:13
Black Livingspace Matters! Senkit nem hagynak ki!
nemecsekerno_007
2021. június 13. 19:27
Gondolom nem a Rendszerszintű Rasszizmust hívta.
Tiszafa
2021. június 13. 15:10
És ez ki a sz@rt érdekel Magyarországon?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!