Tisztségéhez méltatlan viselkedés miatt visszahívták a bangkoki magyar nagykövetet

2021. május 28. 18:47

Bus Szilveszter már nincs is a külügy kötelékében .

2021. május 28. 18:47
null

Hazarendelték bangkoki állomáshelyéről Bus Szilvesztert, a Thaiföldön szolgáló magyar nagykövetet, és el is bocsátották a Külgazdasági- és Külügyminisztérium kötelékéből – írja az Index. 

Mesterházy Attila péntek délután Facebook-oldalár feltöltött videójában mondta: választ vár Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztertől arra, miért rendelték azonnali hatállyal haza Magyarország bangkoki nagykövetét, akinek szerinte még nem járt le a megbízatási ideje. Mint fogalmazott: nagy volt a sietség is, hiszen a jövő hétre már a külügyi bizottság az új bangkoki nagykövet meghallgatását is tervezi.

A külügyminisztérium azt közölte: Bus Szilvesztert tisztségéhez méltatlan viselkedés miatt rendelték haza, bangkoki külszolgálata 2021. április 30-án lezárult, és már nincs a tárca állományában.

Nyitókép: MTI / Máthé Zoltán

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2021. május 30. 11:41
Lebukott egy spicli, mert azt hitte, mint minden spicli, hogy neki mindent szabad.
tevevanegypupu
2021. május 30. 00:01
Érdekes..lehet intézkedni olyan politikusok ellen,akik méltatlanul viselkednek? Hát akkor a Gyurcsány kormány minden egyes tagjával szemben miért nem lehetett? Akkor Gusztos Péter szdsz-es épviselő ellen miért nem lehetett, aki benyujtotta azt a törvényjavaslatot, hogy már 14 éves fiugyerekkel is lehessen homoszexuális kapcsolatot kezdeni??És mindezt Magyarországon, Budapesten az Országházban az egész mszp-szdsz kormány jóváhagyásával Gyurcsány Ferenc miniszterelnök áldásával??
Besewayo
2021. május 29. 23:53
Csatornaszökevény volt ez is , mint Szájer .
monuskaroly
2021. május 29. 17:32
Pedofil, nekrofil, zoofil, mind a balliberálisok holdudvarához tartoznak. Ott érzik magukat biztonságban, gondolván hogy úgyis kimosdatják őket, ugyanúgy mint ahogy a gazdasági bűncselekményekből is igyekeznek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!