Már az erdélyi vajdahunyadi várban is megkaphatja a vakcinát

2021. május 17. 08:23

Törcsvár után újabb történelmi nevezetességet vonnak be az oltási kampányba.

2021. május 17. 08:23
null

A törcsvári kastélyban beindított oltási akció a külföldi médiában is visszhangot keltett, írja a Főtér.ro. A portál hangsúlyozza, hogy a BBC-től a Reuters-en át a New York Postig egy sor sajtóorgánum dicsérően szólt arról, hogy a Brassó melletti impozáns kastélyban

kiválóan társították a turisztikai és az egészségügyi szempontokat,

mivel ezen a helyen igen sok turista megfordul, írják.

Hozzátették: a hétvégi turisták (és a helybéliek) ezentúl a vajdahunyadi várban is megkaphatják a koronavírus elleni vakcinát. Válogatni is lehet, írják: a Pfizer-BioNTech vagy az egydózisos Johnson&Johnson oltóanyagával oltathatja be magát bárki, aki ott jár. Regisztrálni itt sem kell, elegendő egy személyi igazolvány – közölték.

Fotó: MTI/Molnár-Bernáth László

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ElBundi
2021. május 17. 16:09
Hol nem gyilkoltok mocskos pribékek, legalja az emberiségnek? Külön poklotok lesz, de mindegyiknek. A számonkérés nem marad el!
balbako_
2021. május 17. 11:51
Előbb egy kicsit tatarozni kéne.....
elfújta az ellenszél
2021. május 17. 10:06
Drakula adja majd be a kínzókamrában?
szodabár
2021. május 17. 09:44
Nem lesz tömeg, Romániában nem akarnak oltást az emberek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!