Így néz ki egy páncélozott autó elleni támadás, belülről

2021. május 02. 09:54

A vezető és fegyveres testőre végig nyugodt maradt, valószínűleg nem ez az első támadás, amely érte őket.

2021. május 02. 09:54
null

Elképesztő hidegvérrel kezelte a helyzetet az a dél-afrikai sofőr és testőre, akiket másik két autóból támadtak meg fegyveresek. Az esetről felvétel is készült, amin jól látszik, hogy a nyílt utcán veszik tűz alá a kisérőjárművet. A megtámadott autó szerencsére páncélozva volt és golyóálló üveggel volt felszerelve, így a bent ülőknek nem esett bajuk. 

A vezető és fegyveres testőre végig nyugodt maradt, valószínűleg nem ez az első támadás, amely érte őket. Az afrikai országban hírhedten rossz a közbiztonság, a nagyvárosok több negyedében még nappal sem biztonságos kilépni az utcára.

Nyitókép forrása: YouTube

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2021. május 02. 21:38
Nem vagyok biztonsági szagértő, de a fekete őrnek nem kellett volna az ELSŐ pillanatban értesítenie a rendőrséget? Nem mobilon bazdmeg, hanem URH-n vagy nem tudom, most mi a neve. Abban egyetértek, hogy az ő ténykedése egy kalap szar volt. De tudjuk, hogy a feketéknek átlagban rosszabb az IQ-juk, mint a fehéreknek (csak írd be a Google-be, hogy World IQ map), és azt is tudjuk, hogy az országok gazdagsága (kivéve egy-két olajmonarchiát, adóparadicsomot stb.) pedig az IQ-tól függ. Ezek tények. Az az IQ szabályozza azt is, hogy ilyen helyzetben hogyan cselekszel, és azt is hogy ilyen helyzetre mennyire komolyan készülsz fel előtte, milyen keményen tanulsz. Ettől függetlenül lehet, hogy csak simán a tapasztalat hiánya volt az ok a jobb oldali faszinál, hogy lefagyott.
Ma is bukik a Zorbán...
2021. május 02. 16:23
Tönkreteszik a négerek az egykor virágzó országot. Fognak ezek még sírni, hogy "nyomják már el" őket a fehérek, csak legyen mit enni, mint régen. Mert akkor Afrikában a négerek fetrentek a porban, a legyek szállták őket, mert szabadok voltak. De Dél-Afrikában és Rhodesiában a négerek házakban laktak, munkájuk és ennivalójuk volt. Hát ezt sikerült lerombolni, a nagy szabadság ide vezetett.
Illieral
2021. május 02. 16:23
Jó kis videó, de a felvételen egyik ember sem nyugodt. (Érthető módon.) Talán azt kellett volna írni, ura maradt a helyzetnek vagy nem esett pánikba.
grabovszky
2021. május 02. 14:43
Ilyen egy szexista egy munkahelyet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!