Trump: Biden halált és tragédiát okozott!

2021. március 22. 08:49

A volt amerikai elnök ismét beleszállt utódjának bevándorlás-politikájába.

2021. március 22. 08:49
null

Donald Trump volt amerikai elnök vasárnap közleményt adott ki, amelyben Joe Biden bevándorlás- és határvédelmi politikáját bírálta – írta meg a FoxNews. A közlemény szerint Biden a „Maradj Mexikóban!” politika visszavonásával egy „nemzeti diadalt egy nemzeti katasztrófává” alakított.

Csak hagyni kellett volna mindent úgy, ahogy volt

Mint korábban megírtuk, Biden elnöksége alatt rohamtempóban felgyorsult a délről érkező bevándorlás. Az elmúlt hónapban körülbelül 100 000 határátlépésről számoltak be és a helyzet annyira súlyos, hogy Mexikó is megerősítené a déli határát a közép-amerikai országok felől érkező migrációs nyomás miatt. Erről szintén írtunk korábban.

A közleményben Trump a fenti helyzetet a következőképpen kommentálta: „Büszkén átadtuk a Biden-adminisztrációnak történelmünk legbiztonságosabb határát.” Hozzátette: „Elég lett volna autópilótán hagyni a rendszert. Ehelyett azonban hetek leforgása alatt a nemzeti diadalt egy nemzeti tragédiába fordították át”.

Falat kell építeni!

A volt elnök nem kímélte a Biden-adminisztráció többi tagját sem. Véleménye szerint Alejandro Mayorkas belbiztonsági miniszter tevékenysége „szánalmas és fogalmatlan”.

Trump szerint a probléma gyökere az általa elkezdett határfal befejezésének az elmulasztása volt. Szerinte a Bidenéknek be kellene ismerniük a „teljes kudarcukat” és folytatniuk a Trump-adminisztráció „hatékony, bizonyított” intézkedéseit. Mint ahogyan a közleményben áll: „Sosem lett volna szabad leállítaniuk [a fal megépítését]. Halált és emberi tragédiát okoznak”.

Kép forrása: Andrew CABALLERO-REYNOLDS / AFP

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Laudaricus
2021. március 22. 10:56
És még fog okozni! Mármint Biden. (Vagy a láthatatlan kezek a háttérben.) Négy év nyugalom után ismét mozgolódás tapasztalható a kelet-ukrajnai válságövezetben, ill. a Közel-Keleten, Szíriában.
Drazsé
2021. március 22. 10:42
A bukott bohóc az USA szégyenfoltja marad örökre.
duzur
2021. március 22. 10:36
Igen. Ez is egy globális probléma. A szegényebb és ezáltal zürösebb országok lakói elindulnak az élhetöbb országok felé. Ehhez Amerikában még segitökre sincs szükségük. És ugy tünik, hogy az a tény, hogy ök is keresztények, nem teszi öket szimpatikusabbá sok USA-beli számára.
Volocsájev nem eshet el
2021. március 22. 10:26
Látszik hogy a gyógyszergyárakat is felhasználják a politikai kampányra. Hirtelen elkezdett áradni az oltóanyag a választások után, de már Biden nevéhez kapcsolva természetesen Nem mellesleg az oltóanyag egy részét az EU megrendelések elől szívják el, mi nem vagyunk akkora tényező politikai szempontból
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!