Halálra gázolta kirablóit egy olasz autós Nápoly térségében

2021. március 28. 10:45

Szándékos emberöléssel vádolják az önbíráskodó férfit.

2021. március 28. 10:45
null

Halálra gázolt egy olasz autós Nápoly környékén két motoros rablót, akik fegyverrel fenyegetőzve elvették arany Rolex karóráját. A nyomozás eddigi eredményei szerint a 26 éves autós üldözőbe vette büntetett előéletű kirablóit, akiket utol is ért, és olyan erővel lökött meg az autójával, hogy mindketten lerepültek a motorról, és a helyszínen szörnyethaltak.

A halottakat – egy 30 és egy 40 éves férfit – jól ismerte a rendőrség hasonló rablások miatt, a rablás áldozata pedig egy ismert kábítószerkereskedő fia. A helyszínen megtalálták az arany karórát és egy lekapart szériaszámú pisztolyt, amelyet a rablók használhattak.

A péntek este történtek után az autós önként jelentkezett a rendőrségen, de tagadja, hogy elgázolta volna a rablókat. Szemtanúk vallomásai és térfigyelő kamerák felvételei alapján azonban a rendőrség szándékos emberöléssel vádolja az önbíráskodó férfit.

A kirabolt férfi autóját megtalálták a helyszín közelében egy falnak ütközve, mellette a halott banditák egyikének holttestével. A másik rabló húsz méterrel odébb, a rablásra használt motorkerékpár közelében hevert.

(MTI)

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
monuskaroly
2021. március 28. 23:00
Ja, látom már más is írt erről.
monuskaroly
2021. március 28. 22:57
Nálunk is volt pár éve egy hasonló eset. Egy nő kocsijából, az anyó ülésről kikapták a táskáját a lámpánál, utánuk ment, azok elestek a nagy sietségben. Arra már nem emlékszem hogy meghalt e valaki vagy csak komolyabban megsérült, de a csajt nagyon meghurcolták, mint egy bűnözőt.
Senki Alfonz
2021. március 28. 21:46
A tanulság az, hogy Nápolyba és Csenyétére ne menjünk arany Rolexxel!!!!!
22-es csapdája
2021. március 28. 20:03
Ilyen esetben a helyi rendőr-főkapitánynak is a vádolottak padján kellene ülnie, és csak akkor menthetnék fel, ha az adott bűncselekmény (pl. rablás) felderítési aránya 80-90%. És elő kellene venni azt a bírót is, aki visszaesőként visszaengedte a társadalomra az elhunyt elkövetőket. Vagy - kedvenc vesszőparipám -mondjuk ki, hogy a bűnözés veszélyes üzem. Aki bűnöző életmódjából következően sérelmet szenved, vagy meghal, azzal kapcsolatban további személyek felelőssége nem vizsgálható.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!