George R. R. Martin ötéves szerződést írt alá

2021. március 29. 10:16

A Trónok harca szerzője új tartalombirodalmat hoz létre a televízió és streamingszolgáltatója.

2021. március 29. 10:16
null

A The Hollywood Reporter szerint a négyszeres Emmy-díjas író készíti executive producerként az HBO számára a Who Fears Death című sorozatot, Nnedi Okorafor nigériai-amerikai író 2011 posztapokaliptikus regényének adaptációját, valamint Roger Zelazny Roadmarks című regényének feldolgozását is. 

A hónap elején jelentették be, hogy a csatornánál

újabb három Trónok harca-előzménysorozat készül.

Ezzel ötre bővül a Trónok harcához kötődő előzménysorozatok száma. Mindezek mellett egy felnőtteknek szánt animációs sorozatot is terveznek a Trónok harca nyomán, ennek cselekményét azonban még nem jelentették be.

(MTI)

Címlapkép: Trónok harca. Fotó: Balogh Zoltán

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lhotx
2021. március 29. 15:27
CSAK 2 végzetes hibát követett el. Az elsőt, amikor a nyolcvanas években elment Hollywoodnak dolgozni. A másodikat, amikor 2005-ben(?) kijelentette, hogy szakított a filmiparral.
ergo07
2021. március 29. 12:51
Fiatalok agymosása. Erőszak, aberráció. Ezen nőnek fel, míg mi Tenkes kapitányán és Láng Vincén. Huszonéves fiam szerint már ők sem értik a tizenéves (de)generációt.
rollotomasi
2021. március 29. 12:43
A pénzért sikeresen ledönti a saját szobrát, csak úgy, mint Dzsordzslukász.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!