Azbej Tristan személyesen találkozott Ferenc pápával Moszulban

2021. március 07. 11:52

Az államtitkár a meghívott vendégek közül elsőként találkozhatott az egyházfővel az Iszlám Állam fanatikusai által lerombolt helyi templom előtt.

2021. március 07. 11:52
null

Azbej Tristan, a Miniszterelnökség Üldözött Keresztények Megsegítéséért és a Hungary Helps Program Megvalósításáért Felelős Államtitkárságának vezetője vasárnapi Facebook-bejegyzésben tájékoztott a közvéleményt a találkozóról: „A történelmi iraki pápai látogatáson nemcsak a Hungary Helps – Magyarország segít program vezetőjeként vettem részt, hanem a 15 milliós magyarságot képviselve találkoztam Ferenc pápával az Iszlám Állam dzsihadistái által porig rombolt templom előtt, Moszulban, a meghívott vendégek közül elsőként. Áldást kértem és kaptam a Szentatyától az üldözött keresztényekért folytatott missziónkra” – írja Azbej Tristan.

Kép forrása: Facebook-videó

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kücsük
2021. március 07. 18:43
Találkoztak és megbeszélték, hogy hogyan kell kussolni az örmények kapcsán.
kunfia
2021. március 07. 16:57
Beszámolt arról is neki,hogy mit tett a Kínában élő keresztényekért?
Senki Alfonz
2021. március 07. 13:37
Ment bocsánatot kérni az örmények elleni támadások szó nélkül hagyása miatt!!!!! Rohadt, mocskos politika, aljas politikusok!!!!!
Benedek Zsolt
2021. március 07. 13:20
Tristan! Légy szíves ezt is intézd el: https://www.makovecz.hu/templom/?lang=en
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!