Agyonlőttek egy terroristát az orosz biztonsági erők

2021. március 11. 11:26

A kommandósok egy mahacskalai magánházban kerítették be a férfit.

2021. március 11. 11:26
null

Agyonlőttek egy terrortámadásra készülő fegyverest az Oroszországhoz tartozó Dagesztán fővárosában a biztonsági erők – közölte csütörtökön az orosz Nemzeti Terrorelhárítási Bizottság (NAK). A kommandósok egy mahacskalai magánházban kerítették be a férfit, aki a hivatalos tájékoztatás szerint „nemzetközi terrorszervezetek híve volt”. Megadásra szólították fel, de ennek nem tett eleget, és fegyveres ellenállást tanúsított.

Alekszandr Bortnyikov, az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) igazgatója egy szerdán megjelent interjúban kijelentette, hogy Oroszországban az elmúlt tíz év alatt mintegy kétszáz terrorcselekményt sikerült megakadályozniuk a biztonsági szerveknek. Bortnyikov szerint mostanra az Észak-Kaukázusban aktív összes terrorcsoport vezetőjét és a terrorista tevékenység összes gócpontját felszámolták.

(MTI)

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Pavel Liszicin / Sputnik / AFP

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
civis72
2021. március 11. 16:37
nájsz dzsab
MayorAnna
2021. március 11. 13:19
Oroszország anyácska szigorú, de igazságos gyermekeivel. Nem is bitangol el a családi fegyelem. Lehet tanulni tőle.
u.cserkész
2021. március 11. 13:09
Azé', mert ott diktatúra van. Csak úgy lelövik a szegény terroristát, holott neki nehéz gyerekkora volt. A Navalnijt meg még megmérgezni sem tudták rendesen. Ott is vannak még problémák.
Rugo
2021. március 11. 12:22
Helyes, annak sem kell már koszt és kvártély.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!