„Autoriter a rendszerünk” – nyilatkozta a belarusz politikus

2021. február 22. 08:38

A 65 éves Gennagyij Davidko érdekes személyiség: eredetileg színész és televíziós műsorvezető, 2004 óta parlamenti képviselő.

2021. február 22. 08:38

Az elmúlt hónapokban igazi tűzfészeknek számított Fehéroroszország az állandó tüntetések miatt. Egyre inkább megerősödnek az ellenzéki csoportosulások az országban, ami számos konfliktust okoz a kormányzattal.

Az emberek nem tudják megkülönböztetni az egyik pártot a másiktól. Baloldal, jobboldal, centrista – ezeket a fogalmakat egyáltalán nem értik az emberek. A bal biztosan valami rossz, vagy radikális. A jobb valami megmagyarázhatatlan, valami burzsoá” –  nyilatkozta Gennagyij Davidko a Magyar Nemzetnek.

Az elnök személye körül egyre több vita volt, és ezrek követelték a lemondását.

„Azért, mert erős elnökünk van, aki már hosszú ideje köztiszteletnek örvend és a nép támogatja.

Maga az elnök sem akarta korábban ezt a politikai teret választékossá tenni. Autoriter rendszerünk van – ezt az elnökünk is elismeri” – tette hozzá Gennagyij Davidko.

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robur
2021. február 22. 10:40
Majd bedől a rendszeretek.
Szuverén maffiaállam
2021. február 22. 09:49
Orbánia is pont ilyen.
VeJoLa
2021. február 22. 09:44
Az tényleg sokkal jobb, ha egyetlen egy ember sincs egy országban, akit a lakosság túlnyomó többsége elfogad?! - Valakiknek biztosan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!