Rudy Giuliani koronavírusos

2020. december 06. 21:46

Donald Trump tweetelte ki, hogy jogi csapatának vezetője megfertőződött a „kínai vírussal”.

2020. december 06. 21:46
null

„Rudy Giuliani, New York City történetének messze legnagyobb polgármestere, aki fáradhatatlanul dolgozik az Egyesült Államok történelmének (messze!) legkorruptabb választásának leleplezésén, pozitív eredményt produkált a kínai vírussal. Gyúgyulj meg gyorsan Rudy, folytatjuk!!!” – írta Donald Trump a Twitteren, miután kiderült, hogy Rudy Giuliani, az elnök jogi csapatának vezetője elkapta a koronavírust. 

 

 

Trump nem számolt be, hogy milyen a 76 éves ügyvéd, volt polgármester állapota. Jelenleg Rudy Giuliani vezeti Donald Trump jogi csapatát, melynek célja jelen pillanatban Joe Biden elektori beiktatásának megakadályozása. A jogi csapat több vereséget is elszenvedett korábbi bírósági keresetei során, így eredeti célja, a levélszavazatok megsemmisítése köddé foszlott. William Barr főügyész szerint az Igazságügyi Minisztérium sem tárt fel széleskörű csalást.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neociprióta
2020. december 08. 11:14
a vén, olasz ingatlancsaló és elnöki barátja egymást biztatják ,...kitartás fiuk a perek beindulásáig, husz évet letölt mindkét vén szaros.....
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
2020. december 07. 12:24
Gratulálok az új fogsorhoz az ügyvéd úrnak.
Armageddon
2020. december 07. 12:07
Ivott volna Sterogenolt.
DoomGuy
2020. december 07. 05:32
"így eredeti célja, a levélszavazatok megsemmisítése köddé foszlott." Miről beszélünk akkor? Nyilvánvaló volt, hogy a deep state, ha egyszer elcsalta a választásokat, akkor azokat meg is tartja. Miből gondoljuk, hogy a Yale-n vagy Hardvard-on végzett jogásznemzedékeket majd valamiféle bizonyítás, több szavazó mint ahányan lehetnek, esetleg mindenféle matematika modellekkel majd érdekli őket... Ez ennyi. Elcsalták, "megnyerték", röhögnek mindenki pofájába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!