A Palesztin Hatóság újraindítja a koordinációt Izraellel

2020. november 17. 19:01

Még májusban függesztették fel a Ciszjordánia annektálására vonatkozó tervek miatt.

2020. november 17. 19:01
null

A Palesztin Hatóság újraindítja a koordinációt Izraellel, amit még májusban függesztett fel a megszállt Ciszjordánia részeinek izraeli annektálására vonatkozó terv miatt – közölte kedden a polgári ügyekért felelős palesztin miniszter.

Huszein al-Sejk azt írta a Twitteren, hogy "a kapcsolat Izraellel olyan lesz, mint korábban volt", mivel Mahmúd Abbász palesztin elnököt biztosították afelől, hogy Izrael elkötelezett marad a korábbi egyezmények iránt.

 

 

Az Izrael és az Egyesült Arab Emírségek közötti hivatalos kapcsolatokat létesítő, augusztusban megkötött megállapodás értelmében Izrael vállalta, hogy felhagy a palesztin területek annektálására vonatkozó terveivel.

(MTI)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szeekely
2020. november 17. 23:20
"Izrael vállalta, hogy felhagy a palesztin területek annektálására vonatkozó terveivel." Hehe. A Trumpicsek-Kushner vonal kifujt. F.ngszeruen. Jo nagy budoset hagyott maga utan. Lol
cutcopy
2020. november 17. 19:42
Trumpnak köszönhető ez is, a libernyákok nem véletlenül akarták elvenni tőle a hatalmat..
Pető Márton
2020. november 17. 19:22
Hajrá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!