A Kreml szóvivője cáfolta Bident

2020. október 26. 15:34

A demokrata elnökjelölt a CBS vasárnap közölt interjújában azt mondta, az Egyesült Államok számára Oroszország jelenti a legnagyobb fenyegetést.

2020. október 26. 15:34
null

A Kreml sajnálja, hogy az Egyesült Államokban kísérletek történnek az Oroszország elleni gyűlölet felszítására, nem Moszkva jelenti a legnagyobb fenyegetést Washington számára – jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő újságíróknak hétfőn Moszkvában. Peszkov arra reagált, hogy Joe Biden volt amerikai alelnök, demokrata párti elnökjelölt a CBS tévétársaság honlapján vasárnap közölt interjújában azt mondta, hogy az Egyesült Államok számára Oroszország jelenti a legnagyobb fenyegetést.

– mondta a Kreml szóvivője. A TASZSZ orosz hírügynökség felfigyelt arra, hogy Biden Oroszországot szeptemberben még nem ellenségként, hanem ellenfélként jellemezte. Az Egyesült Államokban november 3-án tartják az elnökválasztást.

(MTI)

Címlapkép: MTI/AP/Julio Cortez

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2020. október 27. 16:26
masszoval hiaba a gorbacsovi arulas, a jelcini benyalas, Oroszorszagot az Usa tovabbra is ellensegnek tartja es akkent is kezeli. akkor mire is volt jo feladni a Szovjetuniot es a kelet europai tamaszpontokat?
Harangláb
2020. október 26. 20:43
Ezzel azt akarta mondani, hogy Kína már lehagyta őket?! :)
SaIamander
2020. október 26. 20:03
A ruszkiknak nem hiszünk!
civis72
2020. október 26. 19:59
vén hülye leragadt a hidegháborúban ...olyan vágyvezérelt rögeszmés barom mint a hazai libsik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!