Ifj. Donald Trump: Az FBI engem évekig üldözött, Biden ügyeivel most nem foglalkozik

2020. október 20. 22:08

Trump elnök legidősebb fia hangsúlyozta, Biden kampánystábjában senki sem tagadja a nyilvánosságra került e-mailek valóságtartalmát, inkább úgy tesznek, mintha semmi sem történt volna.

2020. október 20. 22:08

A Newsmax TV-nek adott hétfői interjújában Donald Trump elnök legidősebb fia, ifj. Donald Trump arról beszélt, hogy míg őt az FBI 3 éven át üldözte az oroszokkal való összejátszás hamis vádjával, addig most Joe és Hunter Biden korrupciógyanús ügyeivel egyáltalán nem foglalkoznak – írja az Origo.

Hunter Biden az amerikai üzleti életben is Joe Biden által lett ismert

A portál közlése szerint ifj. Donald Trump arról beszélt, hogy Hunter Biden és közötte az a legnagyobb különbség, hogy ő azelőtt lépett üzletemberként a nemzetközi színtérre, hogy apja, Donald Trump elnök lett volna, az utóbbi négy évben nem foglalkozott, éppen azért, hogy ne tudják azzal vádolni: kihasználj apja politikai pozícióját.

Ezzel szemben

Hunter Biden azt követően lépett be a nemzetközi üzleti világba, hogy apját kinevezték 2008-ban Obama alelnökévé, de ezt megelőzően az amerikai üzleti életben is Joe Biden által lett ismert.

Trump elnök legidősebb fia hangsúlyozta, számára ez személyes ügy, mert az FBI és a demokraták 3 éven keresztül „szaglásztak utána”, őt megpróbálták olyan képtelenséggel megvádolni, mint amiket Hunter Biden Ukrajnában és Kínában ténylegesen elkövetett – írja a portál.

Biden kampánystábjában senki sem tagadja a nyilvánosságra került e-mailek valóságtartalmát

Mint fogalmaznak: ifj. Donald Trump hozzátette, Biden kampánystábjában senki sem tagadja a nyilvánosságra került e-mailek valóságtartalmát, inkább úgy tesznek, mintha semmi sem történt volna.

Az Origo eredeti, teljes bejegyzését a témában ide kattintva olvashatja.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2020. október 21. 12:37
A mocsing lelkületű demokraták buknak!
sceptical
2020. október 21. 08:21
Van amit már az FBI se fog tudni elhallgatni és a "demokrata" média sem tud az orosz dezinformációs kampánynak beállítani: A kipattant pedo botrányt ... ha tényleg igaznak bizonyul: https://www.revolver.news/2020/10/hunter-laptop-rudy-giuliani-underage-biden-family-member/
makám
2020. október 21. 06:21
mi ebben a meglepő? mindent átszöttek már a bibsi-ngo-opesociety szálak. talán ha sikerül is rendet vágni, nem lesz aki a helyükre lép, mert aki ér valami nyugaton az már érzékenyítve van. a corporatizmus megszületését láthatjuk ahol a bibsik akarnak az új nemesi rend lenni. csak az értékrendjkük pont az ellenkezője a nemei értékrendnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!