Puskázáson fogták az egyik román tanácsosjelöltet, aki még a választások előtt le akart érettségizni

2020. szeptember 03. 17:56

Keleti szomszédunknál nem követelmény az érettségi – sőt, még a büntetlen előélet sem – a helyhatósági választásokon való induláshoz.

2020. szeptember 03. 17:56

Dicséretes lépésre szánta el magát a 38 éves Mihăiță Pamfil Sână. Bár keleti szomszédunknál nem követelmény az érettségi – sőt, még a büntetlen előélet sem – a helyhatósági választásokon való induláshoz, a nagybányai férfi úgy gondolta, hogy leérettségizik még gyorsan az őszi megmérettetés előtt. A civilben étterem-tulajdonos politikust azonban kizárták, mert puskázáson kapták rajta – írja a Főtér. A cikkből kiderül: Sână a Pro Europa romapárt színeiben akart indulna a polgármesteri tisztségért, de Cătălin Cherecheș polgármester köré csoportosuló pártkoalíció a romák szavazataira is igény tart, ezért felajánlottak neki egy helyet a listán (a 17. helyen, ami nem igazán befutó pozíció).

A bántalmazásért felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Mihăiță Pamfil Sână így a PNTDC pártba igazolt át a szintén büntetőügyes Cherecheșsel együtt. Pártkoalíciójuk része még a PSD, az ALDE és a Máramarosiak Pártja is.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
buckafej
2020. szeptember 04. 07:17
https://foter.ro/cikk/csak-egy-atlagos-kampanyidoszak-romaniaban-a-meztelen-feneket-es-a-nemi-szervet-mutogatta-egy-jelolt-videoval/ Ez sem semmi. Szánalmas egy ország.
Tidal_wave
2020. szeptember 04. 00:05
"Keleti szomszédunknál nem követelmény az érettségi - sőt, még a büntetlen előélet sem - a helyhatósági választásokon való induláshoz." Tartok tőle, hogy ez nálunk is így van...
westend
2020. szeptember 03. 23:24
#bezzegrománia :D
zakar zoltán béla
2020. szeptember 03. 20:39
Boesme?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!