Élő kígyót használt maszknak egy brit férfi

2020. szeptember 16. 14:42

A kígyóbőr használata már nem elfogadott, különösen ha az még hozzá van nőve az állathoz – reagált a közlekedési vállalat.

2020. szeptember 16. 14:42
null

Egészen elképesztő jelent tanúi lehettek a napokban a Swinton városából Manchesterbe tartó busz utasai, ugyanis egy férfi – kissé félreértelmezve a járvány miatti hatósági utasítást a maszk használatára – egy élő kígyót tekert körbe az arca előtt és azt viselte maszkként – derül ki a BBC beszámolójából

Az esetről nyilatkozó helyi tömegközlekedési vállalat szóvivője közölte: a tömegközlekedésen – 11 éves kor felett – mindenkinek kötelező a maszk használata. Hozzátette, hogy bár a törvény nem írja elő, hogy kötelezően orvosi maszkot kell viselni, és engedélyezi, hogy saját készítésű maszkokat hordjanak az emberek, „a kígyóbőr használata már nem elfogadott, különösen ha az még hozzá van nőve az állathoz”.

(Képünk illusztráció)

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2020. szeptember 17. 04:20
Még a járvány elszabadulása előtti poénkodás: "A tökéletes védelem a vírus ellen" https://kepek.444.hu/2020/03/04/a-tokeletes-vedelem-a-virus-ellen A járvány elszabadulása utáni, áprilisi tréfálkozás: "Régi festmények egy kis vírussal" https://antropos.hu/regi-festmenyek-egy-kis-virussal-vicces-kepek/ Dél-Afrika: "Cyril Ramaphosa Mask Challenge" https://www.youtube.com/watch?v=y6j8cAyAA04
Senki Alfonz
2020. szeptember 16. 21:06
Akkor ezek szerint Cicciolina megelőzte korát a kígyóval!!! Ja, persze ő alulról veszi a levegőt és azért kell a kígyó, mert nem hord bugyit!!!!! Sőt, a kígyó sem hord semmit!!
zakar zoltán béla
2020. szeptember 16. 17:41
Boesme jobb, ő Molnár Csabát.(((((Tekeredik a ....)))))
Rugo
2020. szeptember 16. 15:55
BBBC - fake news
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!