Apokaliptikus látványt nyújt San Francisco az erdőtüzek miatt

2020. szeptember 10. 11:25

Az erdőtűzek miatt San Franciscoban füst borítja az eget.

2020. szeptember 10. 11:25
null

Az alábbi képek nem Photoshoppal készültek, nincs rajtuk semmilyen szűrő és utólag sem nyúltak hozzá a színekhez. A San Franciscoi fények azért tűnnek ilyen apokaliptikusnak, mert Kalifornia államban az elmúlt hetekben már több mint 2,5 millió hektárnyi területet pusztított el a tűzvész. Egyszerre 28 helyen ég az erdő és a bozót, a nemzeti parkokat pedig lezárták. Az erdőtűzek miatt San Franciscoban is füst borítja az eget.

Képgyűjteményünk:

(Képek forrása: MTI/AP/Jeff Chiu, MTI/EPA/John G. Mabanglo)

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MayorAnna
2020. szeptember 10. 14:46
"Apokaliptikus látványt nyújt San Francisco az erdőtüzek miatt" + a hajléktalanok + a homoszexuálisok + a bűnözés -aki teheti-kerülje el.
amaurote
2020. szeptember 10. 12:44
ha trump veszít akkor az USA elbukik, de ha trump győz akkor Isten országa valósul meg az USA-ban és Magyarországon! XD
adam
2020. szeptember 10. 11:55
A WC-csészék miatt, úgyhiszem. Pedig szorgosan isszák a bambuszlattét.
Locomotive
2020. szeptember 10. 11:49
Jól néz ki =) Szerintem nekik is tetszik. Fel sem fogják, mi van körülöttük. Azt gondolják, hogy valami filmet forgatnak, csak most számítógépes effektek nélkül. S ezt el is hiszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!