Bukarest: kilógott az orra a maszkból, négyen vitték a földre

2020. július 14. 11:12

A történet főszereplője nem tett eleget a csendőrök kérésének, miszerint viselje helyesen a maszkot.

2020. július 14. 11:12
null

Egy srác a bukaresti metrón nem viselte megfelelően a maszkját: a cucc nem takarta az orrát, csak a száját. Erre a csendőrök felszólították, hogy vegye már fel rendesen, de a fiatalember erre rá se hederített, inkább felugrott egy épp befutó szerelvényre – kezdi a történetet a Főtér.

A csendőröknek azonban nem nyerte el a tetszését a fiatalember akciója, ezért utána mentek, és kezdetét vette a csihi-puhi: szó szerint kirángatták a szerelvényből. A csendőrök spéci brigádjának szóvivője, Aktug Nebahat elmondta – és ez a metró egyik utasa által készített felvételen is jól látszik –, hogy a fiatalember hevesen ellenállt, és sikoltozott az egyenruhások intézkedése közben. A szóvivő szerint a srácot megbüntették.

A felvételen egyébként az is látszik, hogy az „akció” közben két rendőr is jelen volt, ráadásul az egyik intézkedő csendőr szintén csak a száján viseli a maszkot, valamint az hogy az egyik utas sem viseli az orrán a maszkját, egy másik meg hol leveszi, hol fel.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2020. július 15. 22:30
Meg az is látszik hogy nekik is volt eszük nem a fos orosz metrót venni.
barnabibambi
2020. július 15. 22:27
Az túlzás ,de a bírság tetézve hatékonyabb,azt nálunk is be kéne vezetni!
Amondó
2020. július 15. 12:18
Bezzeg a magyar ember, minden zárt helyen felveszi a bohócmasnit, olyan fegyelmezettséggel, ami egy észak-koreai elit alakulatnak is becsületére válnék. Fittyet hányva a virológusoknak, akik már sokszor kifejtették, hogy a nem eü dolgozók amatőr maszkhasználata hatástalan, ami még a jobbik eset, mert akár káros is lehet. Viszont senkinek sem tűnik fel, hogy a politikusok (pártállástól teljesen függetlenül), a riporterek, újságírók stb. mindenféle zsúfolt, zárt helyen szabad szájúak. És láss csodát (pártállástól függetlenül) egyiküket sem fertőzte meg a Pomádé vírus, egyikük sem szorul vérplazmakezelése, egyiküket sem kapcsolták lélegeztetőgépre. Ők már bizonyára tudnak valamit, amit nem kötnek az orrunkra.
fogas paduc
2020. július 14. 15:55
A képen elég sokan csak bajuszkötőként hordják a maszkot. Minden esetre az így keltett üvöltözés során , ha a srác vírushordozó volt, elég jól beteríthette a környezetét COVID-dal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!