Késsel a hátában ment pékségbe egy férfi

2020. május 17. 08:14

Összebalhézott valakivel, de nem tűnt fel neki, hogy közben megkéselték. Rejtő-könyvbe illő jelenetek.

2020. május 17. 08:14

Egy hamburgi férfi úgy sétált be egy pékségbe, hogy közben egy méretes kés markolata állt ki a hátából – ő azonban ezt nem vette észre egészen addig, míg a többi vásárló nem figyelmeztette erre. Eszébe is jutott, hogy mielőtt bement volna a pékségbe, összebalhézott valakivel, de nem tűnt fel neki, hogy közben megkéselték. Végül a férfire kihívták a mentőket, akiből a kórházban végül eltávolították a kést.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
retsag
2020. május 17. 21:10
Péhovárd redivivus!
syphax
2020. május 17. 18:01
Kocsmai verekedéshez megy ki egy rendőrségi dettektiv. Aki látja, hogy az ivóban egy pacák fexik a padlón, és a hasából kiáll egy hatalmas kés. Elhatározza a nyomozó: legelőször is kiszedi az eszközt a pasasból, nehogy már elvérezzen időnek előtte! Megfoogja hát a kés kiálló nyelét és ekezdi KIHÚZÓ MOZDULARRAL MOTGATNI, mire a séerett "tag" kinyitha a szemeit. Megkérdi hát a rend szent őre, hogyasszongya--kés-mozgatásközbe imigyen: "NEM FÁJ?" Mire jön válasz: "ÁÁÁÁ.... NEM!! CSAK HOGYHA RÖHÖGÖK!"
Tiszafa
2020. május 17. 14:24
Mért? Tán ki volt írva, hogy: Megkéseltek nem léphetnek be!
B_kanya
2020. május 17. 13:18
Akit meg Piszkos Fred bicskáz meg, az észreveszi. De ő meg a Royal Navy tisztje volt, mielőtt Piszkos Freddé küzdötte volna fel magát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!