A sebhelyesarcút is újra megrendezi Luca Guadagnino

2020. május 15. 12:34

Az új adaptáció forgatókönyvét Joel és Ethan Coen írja.

2020. május 15. 12:34

Luca Guadagnino, a Szólíts a neveden rendezője több projekten dolgozik egyszerre: A legyek ura új adaptációja mellett A sebhelyesarcú című filmklasszikus újraforgatására is készül.

A gengsztertörténetet többször is megfilmesítették már, Al Pacinóval (fotónkon, a világhírű amerikai színész a film bemutatójának 35. évfordulója alkalmából rendezett jubileumi vetítésén, a New York-i Tribeca Filmfesztiválon látható 2018. április 19-én) és Michelle Pfeifferrel 1983-ban rendezte meg Brian DePalma. Guadagnino a Universal Pictures számára készíti az új adaptációt, amelynek forgatókönyvét Joel és Ethan Coen írja – osztotta meg értesülését a Variety.com.

Az Oscar-jelölt olasz filmes korábban az Amazon stúdiónak rendezte meg Dario Argento horrorja, a Suspiria (Sóhajok) új feldolgozását, amelyben Dakota Johnson, Tilda Swinton és Chloe Moretz szerepelt.

Guadagnino a világszerte sikert aratott Szólíts a neveden folytatásán is dolgozik. Közben elvállalta A legyek ura megrendezését, amelynek forgatókönyvét William Golding regénye nyomán Patrick Ness írja. Továbbá az utómunkáinál tart az HBO számára készített We Are Who We Are című minisorozata, amelynek főhőse két olasz kamasz, akik egy olaszországi amerikai katonai bázison élnek.

(MTI)

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
figyelő4322
2020. május 16. 05:40
Hát ha már nekirugaszkodnak a Scarface sokadszori megújításának, a siker attól is függ, hogy kik, milyen színészek játszanak benne. Az 1983-as film tele volt nagy, ismert nevekkel, akik (nagyrészt) jól játszottak. Al Pacino kitűnően alakította a kubai professzionális bűnöző karakterét. Még a spanyol accentust is élethűen mutatta be. Persze abban 99% biztos vagyok, hogy Scarface szerepét egy igazi spanyol ajkú játssza. Talán még néger is lehet, aki az amcsi angol dialektust valamennyire spanyol akcentussal beszéli. Ma már van belőlük dögivel a hollyweedi stúdiókban.
Akitlosz
2020. május 15. 18:13
Ennyire nincsen új ötlet? Ugyanazokat a filmeket forgatják újra és újra és újra. Rókabőrnyúzás a filmszakma.
TCrown
2020. május 15. 13:54
A mai Hollywoodot elnézve a sebhelyesarcú egy fekete nő lesz...
Lion
2020. május 15. 13:19
Ha van tényleg teljesen felesleges remake akkor ez. Főleg amikor ma teli kell rakni kvótákkal a filmeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!