Az amerikaiak nem tudják, hogy életben van-e Kim Dzsongun

2020. április 21. 18:07

Az észak-koreai diktátor állapotáról azután jelentek meg találgatások, hogy hétfőn egy súlyos beavatkozáson ment keresztül.

2020. április 21. 18:07

A Trump-adminisztráció nem biztos abban, hogy Kim Dzsongun életben van, vagy meghalt – mondta egy neve elhallgatását kérő hivatalnok a Bloombergnek. Az észak-koreai diktátor állapotáról azután jelentek meg találgatások, hogy hétfőn egy súlyos beavatkozáson ment keresztül.

A cikk szerzője, Jennifer Jacobs azt írta a Twitteren: „a Trump-adminisztráció azt az információt kapta, hogy Kimnek szívműtétje volt a múlt héten, és ha életben is van, nagyon rossz az állapota. Kim kulcsfontosságú eseményeken sem volt látható az elmúlt napokban, az amerikaiak számára tisztázatlan, hogy egyáltalán életben van-e.” Hozzátette: az adminisztráció már figyeli, hogy ki következik az utódlási sorban.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magnólia
2020. április 21. 20:16
Nos akkor ki készül odavinni a demokráciát? Csak úgy szokásosan és a nép felkérésére.
Biivisz
2020. április 21. 19:37
Kim Ir Szen Kim Dzsong Il Kim Dzsong Un Kell találni gyorsan egy újabb Kim-et Kim Basinger? Kim(i) Raikönnen?
még fokozza
2020. április 21. 19:24
Orbán tudná vinni addig amíg megválasztják az utódját.
Menhetten
2020. április 21. 18:45
Lehet, hogy a természet megoldja a világ egyik problémáját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!