Weinstein is koronavírusos

2020. március 23. 08:05

A #metoo után a #coronavirus is elkapta a volt filmmogult.

2020. március 23. 08:05

A The Niagara Gazette információi szerint a nemrégiben letöltendő börtönbüntetésre ítélt filmproducer egyike annak a két elítéltnek, akik a New York állambeli Wende börtönben kapták el a koronavírust – adta hírül a Vanity Fair nevű celebportál vasárnapi digitális kiadása.

Mint írják, a 68 éves volt filmmogult – akit a hónap elején mellkasi problémákkal vittek kórházba – már fertőzötten vitték át a Wendébe New York városának hírhedt börtönéből, a Rykers-ből előző hét szerdáján.

Mindazonáltal Weinstein fertőzöttségét nem tudta megerősíteni a képviselője, akit a The Daily Beast kérdezett meg. Az állami büntetés-végrehajtás sem erősítette meg a Gazette értesülését, hiszen a szövetségi egészségügyi rendelkezések tiltják az ilyen információk nyilvánosságra hozatalát, azonban azt megerősítette, hogy két elítéltnél találtak koronavírust.

Ismeretes, Weinsteint 23 évre ítélték nemrégiben nemi erőszak és más, szexuális bűncselekmények miatt. Ő volt az évekkel ezelőtt kirobbant #metoo-kampány egyik legnevesebb érintettje, és azon kevesek egyike, akit emiatt börtönre ítéltek.

(Mandiner)

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Besenyő István
2020. március 23. 15:24
"Weinstein is koronavírusos" Ja, beadhatták neki. Lehet, hogy ez is túl sokat tud, mint Epstein. Azt is valami kötélfojtó vírus ölte meg, vagy mi. :)
12345
2020. március 23. 12:38
Bármit is tett vagy nem tett jobbulást neki. A tetteivel kapcsolatban derüljön ki az igazság és az alpján kapja meg a törvény szerinti büntetését de annál se többet se kevebbet ne kapjon.
gabor7th
2020. március 23. 10:31
Nem szigetelte el magát.
Gregorius
2020. március 23. 09:32
Isten nem ver bottal....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!