Ukrán pogrom zajlott zsidó zarándokok ellen

2020. január 12. 16:20

A Neokohn értesülései szerint négy ember kórházba került, miután egy késekkel felfegyverzett csoport zsidó zarándokokat támadott meg Náchmán rabbi sírjánál. 

2020. január 12. 16:20

Minden évben több ezer zsidó látogatja meg az ukrajnai Uman városát, ahol a híres hászid Náchmán rebbe sírja található. Pénteken egy késekkel felfegyverzett társaság garázdálkodott a városban, és több zsidót megtámadtak.

A rendőrség ugyan megjelent a helyszínen, de nem avatkozott közbe, és nem védték meg a hászidokat a csőcseléktől, a támadás után négy embert kórházba kellett szállítani.

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
follnece
2020. január 15. 10:48
M︆o︆︆︆o︆︆X︆︆︆︆i︆︆.︆︆n︆︆e︆︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
toef36
2020. január 13. 15:54
Nem először történik ez meg Ukrajna történetében... A legalattomosabb szlávok a szláv népek sorában...
áfonya
2020. január 13. 03:17
,,romlott ercsölt imádják ,, az lmbtq kurvakiképző fiatalkorúak bugyijában kotorász.
áfonya
2020. január 13. 03:14
Kommunistazsidók a zsidókat paravánnak használták 1989 előtt , lehetett az országot fosztogatni mindenki jól járt a népet akasztották ,bebújtak közéjük , 1989 után a volt szovjeunióból 2 millió zsidó üldözés elöl kivándorolt Izraelbe... komcsik hol utálják hol imádják a zsidókat ahogy az érdekük kívánja ... konc van kilátásban imádják a zsidókat másokat lenáciznak ,,, kicsi a konc akkor nem szeretik inkább zölddé klíma ügynökökké válnak , ,mindig abba bőrbe bújnak amin keresztül a mult tömeggyilkos tetteiket takarja..... Sok fiatal azt hiszi hogy a baoldal az Isten ,mert még nem tudják népnyúzó tömeggyilkos multtal rosszabbak voltak mint a nácik..... Most is vicsorognak a népre terroristákat betelepítenék ,, romlott ercsöt imádják az lmbtq
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!