Hidvéghi: Gyurcsányné szervezi az újabb lejárató akciót

2020. január 27. 15:03

A Fidesz EP-képviselője szerint egy Soros által finanszírozott jelentést fognak bemutatni az EP-ben.

2020. január 27. 15:03

Az ellenzék lejárató akciói ellenére a kormánypárti képviselők kiállnak a magyar érdekek mellett – jelentette ki Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő a párt Facebook-oldalán hétfőn közzétett videóban. A politikus azt mondta, korábban Donáth Anna és Cseh Katalin, a Momentum Mozgalom EP-képviselői „a Soros-hálózat hazug vádjait” mondták fel az EP-ben.

Kiemelte: ez nem kivételes eset volt, az ellenzéki EP-képviselők „folyamatosan a hazájuk ellen politizálnak Brüsszelben”.

Kedden „Gyurcsányné szervezi a következő ilyen akciót az Európai Parlamentbe” – közölte. Kifejtette: egy olyan jelentést fognak bemutatni, amelyet az az Oktatói Hálózat készített, amelyet „Soros pénzel”, és amely annak idején a kvótanépszavazás ellen is tiltakozott.

Hidvéghi Balázs szerint ebből is látszik, hogy valójában azért támadják Magyarországot, mert „mi, magyarok nemet mondunk a migránsok betelepítésére”. De akárhány ilyen lejárató akciót is fognak szervezni, „mi, kormánypárti képviselők ki fogunk állni a magyar érdekekért és nemet mondunk a bevándorlásra” – hangsúlyozta a politikus.

(MTI)

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kishegyi
2020. január 29. 00:00
Csak azt tudnám, mi akadályozza meg a Fideszeseket vagy valamelyik őket támogató szervezetet, hogy az interneten vagy szórólapokkal tájékoztassák az Európai Parlament tagjait, hogy ki is az a Dobrev Klára. Életrajzzal, nagypapával, férjecskével, villával, cégekkel, kifizetésekkel, mindennel együtt. Hogy az igazság úgymond teljes joggal kiderüljön!
llnnhegyi
2020. január 28. 13:35
A Szemlohegyi Apró villa bádogpicsája Dobrev klarifari brusszelben hadakozik, addig Feri itthon a védobunkerben Greczy Zsolt internetes szatír meggyötört faszát veri .. veri veri veri... .. aztán eldől alkohol mámorában... Nem lesz ennek jó vége!
catalina9
2020. január 28. 08:02
Id: Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik... akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak meg azért nők is vannak közöttük. tényleg rémisztő képződmény főleg, ha nem is keresztény, vagy Gyurcsánynénak hívják.
catalina9
2020. január 28. 07:30
Hidvéghi: Gyurcsányné szervezi az újabb lejárató akciót" alkalmas erre a feladatra, hiszen hazafogyatékos, akárcsak az elvtársai, Konrád, Majtényi, Vásárhelyi, Magyar Bálint, Niedermüller, Jávor, Fekete-Győr stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!