A magyar kormányt bíráló jelentést mutattak be Brüsszelben

2020. január 28. 09:52

A békaperspektívából közvetített eseményen több ellenzéki EP-képviselő is részt vett.

2020. január 28. 09:52

Az Oktatói Hálózat „Háttal Európának” anyagát mutatta be Cseh Katalin és Rónai Sándor. Ujhelyi István társaságában az OH képviselője, Gács Anna is jelen volt az Európai Parlament brüsszeli épületében.

Hidvéghi Balázs hétfői videójában már beszélt a jelentésről. Kiemelte, hogy Gyurcsányné áll „a Magyarország elleni keddi támadás mögött”. (A közvetítés hanghibája a közvetítő vonalban van.)

(Mandiner)

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RollsRoyce
2020. január 30. 05:36
Ki szavazott ezekre a tetvekre, hogy képviselhessék Magyarországot? A tótok, a szőröstalpúak, a csetnikek vagy az usztasák? Nem , a tapló magyarok tették ezt lehetővé . Az egész választási rendszer is csapnivaló mert a pártokon belül, bújtatva küldik a férgeket képviselőnek.
Nehidd El
2020. január 29. 19:30
Ennyire tehetségtelen, ügyefogyott ostoba, de annál önelégültebb barmokat ritkán látni egy rakáson, ilyen koncentráltan.
tevevanegypupu
2020. január 29. 15:27
Azt hittem a Zsidó Örökség Niedermüller féle tagozata..
Saksafar
2020. január 28. 20:43
Beszarok, ennyi mocskos tetvet én még nem láttam. Rohadjanak meg mindannyian, a gyűlöletük remélem megbetegíti az összeset! Ráadásul ezek azt hiszik, hogy korrekt politizálás amit művelnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!