Kitiltották az USA-ból Dragneát és családját

2019. szeptember 06. 09:58

Mondjuk a román politikus egy ideig úgysem érne rá…

2019. szeptember 06. 09:58

Maga Mike Pompeo amerikai külügyminiszter írta alá azt a közleményt, melyben arról tájékoztatják az épp börtönben csücsülő Liviu Dragneát és két gyerekét – Valentin Ștefan Dragneát és Maria Alexandra Dragneát –, hogy nem léphetnek be az Amerikai Egyesült Államok területére, mivel súlyos korrupciós ügyek fűződnek a nevükhöz – számol be a Főtér.

A közlemény megjegyzi: Washington a beutazási tilalom révén is a jogállamiság és a korrupcióellenes harc fontosságára kívánja felhívni a figyelmet.

Dragneának persze vannak most ennél nagyobb problémái is, a bíróság ugyanis három és fél év letöltendő szabadságvesztésre ítélte a politikust, utazgatni biztosan nem fog egy ideig.

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2019. szeptember 06. 14:41
Látatlanban: Dragneától 100-szor, ezerszer nagyobb bűnözők vannak Romániában, ebben biztos vagyok.
rajgy
2019. szeptember 06. 13:04
Ha fegyvert vásárolni menne, mint Orbán Viktor, akkor beengednék a románt is.
kizökkentidő
2019. szeptember 06. 11:23
"A közlemény megjegyzi: Washington a beutazási tilalom révén is a jogállamiság és a korrupcióellenes harc fontosságára kívánja felhívni a figyelmet." Ezt a képmutatást. Hová süllyed még a "művelt" nyugat hazudozásban? Bezzeg ha Dragnea degeszre vásárolta volna magát usa fegyverekkel, mindjárt rendben lenne a jogállamiság.
ZolieM
2019. szeptember 06. 10:58
Románt beengedni bárhová eleve kockázatos döntés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!