Elcsalhatta az AfD-re leadott szavazatokat egy német számlálóbiztos

2019. augusztus 24. 17:59

Választási csalás történhetett a brandenburgi önkormányzati választásokon.

2019. augusztus 24. 17:59

A potsdami államügyészség választási csalás gyanújával nyomoz egy fiatal szavazatszámláló ellen, aki tudatosan a Zöldekhez számolta az AfD-re leadott szavazatokat májusban – írja a Tagesspiegel. A fiatal férfi a Tagesspiegelnek elismerte a beavatkozást. Azt mondta, spontán impulzus vitte rá a manipulációra. Mint mondta, senki sem ellenőrizte a munkáját.

„A szívem balra húz” – mondta a férfi, aki nehezen tudta feldolgozni a szélsőjobboldali párt előretörését. A szavazatszámláló nem emlékszik, hány szavazatot másíthatott meg így, de minimum ötven voksot biztosan „jóváírt” a Zöldeknek. A férfi azt nyilatkozta: tudja, hogy bűncselekményt követett el, de újra megtenné. „Itt, Brandenburgban megint normálissá vált lenégerezni a színesbőrűeket. Ha leülünk este a srácokkal, és valaki mond egy négerviccet, mindenki nevet rajta anélkül, hogy belegondolnának” – panaszkodott a lapnak.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2019. augusztus 24. 23:12
esetleg a kurva anyját? :) ezek a németek tényleg imádják a diktatúrát. mindegy, milyen, csak legyen!
adonyi29
2019. augusztus 24. 19:32
Innen már csak egy lépés a sterilizálás ad maiorem Leninis gloriam. És ezek az emberek képesek nácizni basszus...
hundara
2019. augusztus 24. 18:41
Hasznos idióta
magichorze
2019. augusztus 24. 18:15
Vajon hány ilyen lehet még?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!