Az ellentmondásos tv-sorozat sztárja a Siratófalnál járt

2019. június 05. 14:42

Jeruzsálemben is járt az Izraelben tartózkodó Sarah Jessica Parker – számolt be az eseményről a Neokohn.

2019. június 05. 14:42

A portál szerint a most 54 éves színésznő a látogatásáról beszámoló cikk Instagram-megosztásához személyes kommentet is fűzött.

Arról is írt a Neokohn, hogy Tel-Aviv-i látogatásának néhány momentumáról saját Instagram oldalán is posztolt Parker. A rövid videófelvételen annyi hallatszódik, ahogy azt mondja: „rabbit, rabbit”, azaz az utazók „szerencsehozó” mondatát ismételgeti.

Egy harmadik oldal értesülései szerint a család egy magát meleg utazási irodaként hirdető OUTstanding szervezésében érkezett Izraelbe, amit megerősíteni látszik az a tény is, hogy az iroda vezetője közös felvételeket osztott meg a világhírű színésznő társaságában – írja a Neokohn.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sétagalopp
2019. június 06. 10:45
BLASZFÉMIA Miért kell ilyen helyekre mennie ezeknek..... ez nő olyan a siratófalnál, mint madonna a templomban....
Sulammit
2019. június 05. 23:14
Egy részt sem láttam a filmjükből szerintem nézhetetlen, de erről a szereplőről Cynthia Nixon olvastam, hogy férjhez ment a barátnőjéhez. Már gyerekük is van. Nem tudom eldönteni melyik a rútabb a barátnő vagy ez a Jessica. https://www.dehir.hu/bulvar/elvette-baratnojet-a-szex-es-new-york-mirandaja/2012/05/29/
duzur
2019. június 05. 19:44
Ez a sorozat fene merész akart lenni a prüd USA-ban, de annyira volt "élethü" mint egy Barbie baba. Az aki európai filmekhez van szokva, nehezen bírja az ilyesmit, habár a legtöbb német sorozatra is allergiás vagyok. Ugyanakkor tudom, hogy manapság vannak már szinvonalas amerikai sorozatok is. Én mégis inkább a dokúkat fogyasztom.
orion
2019. június 05. 19:05
A világból ki lehetett kergetni a Szex és New Yorkkal. És mi ez a "meleg iroda"? Csak buzikat utaztatnak vagy az iroda tulajdonosai és alkalmazottai buzik? Az első érthetetlen, lévén Jessicának van 3 gyereke, az utóbbi meg kit érdekel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!