Sárgamellényesnek vallja magát a fegyveres, aki túszokat ejtett egy francia dohányboltban

2019. május 07. 22:20

A túszokat elengedte.

2019. május 07. 22:20

Valamennyi túszát elengedte az a 17 éves fegyveres, aki négy nőt ejtett túszul kedd délután a dél-franciaországi Toulouse-hoz közeli Blagnac egyik dohányboltjában – közölte a francia rendőrség.

Az első nőt este 8 órakor, a további három túszt félórával később engedte el a gyanúsított, aki továbbra is a dohányboltban van, elbarikádozta magát.   

A 17 éves gyanúsítottat köztörvényes bűncselekmények miatt ismeri a rendőrség, valamint a francia kormány adó- és gazdaságpolitikája ellen öt hónapja tüntető sárgamellényes mozgalom egyik megmozdulásán is előállították már. 

A BFM hírtelevízió értesülése szerint a depresszióval kezelt támadó a túsztárgyalóknak azt mondta, hogy a „sárgamellényesek fegyveres csoportjához” tartozik.  A túszejtés délután 4 óra 20 perckor kezdődött, a támadásban senki nem sérült meg, a rendőrség kizárta, hogy terrortámadás történt.

(MTI)

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paxillus
2019. május 08. 10:10
Mostantól csíkos mellényes. :)
Természetes Orbánizmus
2019. május 08. 09:21
Nyílvánvaló provokáció Macron ellenes tömeg mozgalom mely hiteltelenitése a cél! Macron hatalma veszélybe kerűlt rendőrsége embereket gyílkol nyomorit be kell sározni a népi oldalt!
villogókékfog
2019. május 08. 08:11
Pszihomókus: - Mondja elvtárs, ugye maga a sárgamellényes fegyveres csoportjához tartozik, csak úgy egyébként nem a kampány miatt? - Igen! Végül is 17 éves, sokat tapasztalt és elégedetlen munkás...
péterx
2019. május 08. 07:23
Jó ügyért rossz eszközzel...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!