hic Rhodus, hic salta

2019. február 26. 13:32

Országgyűlési nyilatkozat formájában nyújtja be az LMP az EU-Arab Liga csúcs zárónyilatkozatát.

2019. február 26. 13:32
Ungár Péter
Ungár Péter

„Mint ismert, Egyiptomban az Arab Liga és az Európai Unió állam- és kormányfőinek tanácskozásán a felek aláírták a Sharm El-Sheikhi nyilatkozatot. A nyilatkozat a kulturális, biztonsági, konfliktusmegoldási- és megelőzési, gazdasági együttműködés megerősítését hangsúlyozza.

A zárónyilatkozat továbbá megerősíti, hogy a menekülteket a nemzetközi jog oltalma alatt kell védelmezni, és elítél továbbá minden a bevándorlással kapcsolatos gyűlöletkeltést és idegenellenességet. Az LMP országgyűlési határozati javaslat formájában is benyújtja ezt a nyilatkozatot. Jelige: hic Rhodus, hic salta.”

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkovax
2019. február 26. 18:35
Az, hogy te nem érted, nem jelenti azt, hogy valami ellentmondás lenne. Csak épp nem keverik a fogalmakat, mint ahogy te szeretnéd ...
skorpio
2019. február 26. 17:52
Nyaf-nyaf Peti, bármit mondasz semmi nem jön át.Karakternélküli politikára alkalmatlan ember vagy. Akárcsak a Tóth Bertalan.
nyugalom
2019. február 26. 17:04
Menekolok es nem migransok!
puszika
2019. február 26. 15:31
Kisfiam! Ugye nem lesz benne az ENSZ migrációs javaslata? Már csak azért mert az eredeti határozatból en bloc KIMARADT és a résztvevők közül senki nem hiányolta!! Csak a teljesség kedvéért! A pontosság nem az Lmp erénye!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!