Új feladatot kap Sully, a néhai George H. Bush segítésére kiképzett labrador

2019. február 28. 20:45

2019. február 28. 20:45

Új feladatot kap Sully, a novemberben elhunyt George H. Bush volt amerikai elnök segítésére kiképzett labrador, a kétéves Sully sebesült veteránok rehabilitációjában fog részt venni.

A kutyát szerdán bevonták a Walter Reed nemzeti katonai kórház kutyaprogramjába, hogy segítse a sérült katonákat. A Facebookon is közvetített eskütételén Sully mancsot adva tett hitet arra, hogy „segíti, vigaszt nyújt és felvidítja a katonákat és családjukat”.

Sully új mellényt is kapott, amelynek felirata tudatja, hogy a haditengerészeti kórház egészségügyi katonája. Új mellényén azonban továbbra is ott van az elnöki jelvény, amely jelzi, hogy George H. Bush-t szolgálta hat hónapon át egészen az egykori elnök novemberi haláláig.

A segítőkutyát annak idején a nyugállományba vonult Chesley Sully Sullenberger III. pilótáról nevezték el, aki világhírűvé vált, amikor 2009 novemberében a Hudson folyóra szállt le sérült utasszállító repülőgépével.

(MTI)

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2019. március 01. 07:45
Ennek a kutyának több értelem sugárzik ez egyik szeméből mint a teljes ellenzéki összefogás összes szeméből együttvéve.
ferenczb
2019. március 01. 03:14
--_-Itt találsz mezztelen lányok környékeen : My.Su/Lanyok
sersem4
2019. február 28. 21:16
Putyin ügynöke, az eredeti neve Stirlitz! Jó lesz rá odafigyelni!
anegy_
2019. február 28. 21:13
A labrador a legnyugisabb társasági kutya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!