Megverték, majd kirabolták Jean-Marie Le Pen nejét

2019. január 29. 20:11

A 86 éves asszony egy piacra tartott.

2019. január 29. 20:11

Bántalmazták, majd kirabolták egy Celle-Saint-Cloud-i piacon Jany Le Pent, a Nemzeti Front-alapító Jean-Marie Le Pen feleségét – adja hírül az LCI.

A nyolcvanhét éves asszony január 26-án éppen leparkolta autóját a piac közelében, amikor egy férfi a földre lökte, szidalmazta, ütéseket mért rá, majd Le Pen táskáját felkapva egy másik személy által vezetett robogón elhagyta a helyszínt. A rablók ezután több mint 2400 eurót emeltek le Le Pen bankszámlájáról az ellopott bankkártya segítségével.

Jean-Marie Le Pen közleményben tudatta: neje a helyszínen orvosi ellátásban részesült, csupán könnyebb zúzódásokat szenvedett.

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szemlelo
2019. január 30. 12:16
Fura nekem ez a történet. Honnét tudták a PIN kódot? (ha csak ki nem verték belőle) Emellett Franciaországban hetente 450 eurót lehet bankkártyával felvenni. (kivéve, ha valakinek egész speciális kátyája van)
makapaka2
2019. január 30. 10:55
Balliberális söpredék mindenhol van.
Öreg
2019. január 30. 09:20
Na most olyan moziban ülök, ahol ismeretlen nyelven beszélnek! Én régen megadtam az X-et a hülyéknek, itt pedig csak a nekik írt válaszok jelennek meg. Nincs is mit reagáljak, aki féléve hülye volt, akkor is az marad, ha közben szélső jobbról átmegy szélső liberálisba!
kaltran
2019. január 30. 08:42
Miféle "csúcsszuper" kártya az, melyről komplikált machinációk nélkül le lehet emelni pénzt? Én feljelenteném a bankot. (hacsak nem szervírozta a kártya mellé pin kódját is a hölgy)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!