Ferences szerzeteseket tartóztattak le egy abortuszklinikánál

2019. január 03. 12:39

A ferencesek rózsafüzért és bátorító üzeneteket osztogattak a Planned Parenthood klinikájánál, elvitte őket a rendőrség.

2019. január 03. 12:39

Ferences szerzeteseket tartóztattak le az amerikai Trentonban, New Jerseyben még karácsony előtt két nappal, amiért rózsafüzért és bátorító üzeneteket osztogattak a Planned Parenthood abortuszklinikája előtt – írja több hírportál.

Fidelis Moscinski atya és három társa a klinika épületében is osztogatták a rózsafüzéreket egy kis kártyával, amire valamilyen lélekerősítő üzenet volt írva. 

A rendőrség felszólította őket a távozásra, ám ők nem voltak hajlandóak elhagyni a terepet. 

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pneumaticus
2019. január 04. 22:50
Ismerek olyan négy gyermekes amerikai családanyát, aki ilyesmiért hat hónap letöltendőt kapott. A hölgy nagyon hiteles keresztény a szememben. Szerintem is tenni kell valamit a kedélyes tömeggyilkosság ellen. Magyarország: évi átlag 30.000 abortusz! Ez nálunk nemzetgyilkosság is. Nem magánügy! Mint ahogy a gyilkosság semmilyen formája sem az.
Akitlosz
2019. január 03. 21:32
Gyönyörű link van a cikkhez mellékelve. Ez jön be: 451: Unavailable due to legal reasons We recognize you are attempting to access this website from a country belonging to the European Economic Area (EEA) including the EU which enforces the General Data Protection Regulation (GDPR) and therefore access cannot be granted at this time. For any issues, contact [email protected] or call 609-989-7800. Na ilyennel eddig még nem találkoztam.
Akitlosz
2019. január 03. 21:27
Mit irigykednek? Nem szép dolog, tiltja a vallásuk is. Ferences szerzetesek, ha akarnának sem tudnának abortuszolni.
Apanna
2019. január 03. 19:45
Elgondolkodtató, hogy egy madár értéke elérheti a 25 ezer dollárt, fegyveresek védik a fészket, de az ember élete egy fabatkát sem ér....Nehogy azt hidd, hogy az embrió még nem érző lény, ember. Egyébként Amerikában a hatvanas években még arról álmodtak a feketék, hogy egy buszon ülhessenek a fehérekkel... Miközben nálunk már hatvanas évek végén kubai vendégmunkások jöttek hazánkba, és a nagy kommunista ország szeretettel fogadta őket..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!