Őrizetbe vették a Trumpot vádoló pornószínésznő ügyvédjét

2018. november 15. 07:26

Családon belül erőszak miatt volt felesége jelentette fel Michael Avenattit, a Donald Trumpot vádoló pornószínésznő ügyvédjét.

2018. november 15. 07:26

Családon belül erőszak miatt őrizetbe vették szerdán a Donald Trumpot vádoló pornószínésznő, Stormy Daniels ügyvédjét, az amerikai elnök ádáz bírálóját – közölték szerdán amerikai hírportálok.

Michael Avenattit a tőle külön élő felesége jelentette fel, miután kedden szóváltásba keveredett a férjével a Los Angeles-i házában, és tettlegességig fajult a veszekedés. Avenatti neve Stormy Daniels révén vált ismertté az Egyesült Államokban.

A Stormy Daniels – valódi neve Stephanie Clifford – azt állította, hogy tizenkét évvel ezelőtt intim kalandja volt Trumppal. Az elnök ügyvédje, Michael Cohen egy hónappal a 2016-os elnökválasztás előtt 130 ezer dollárt fizetett neki a hallgatásért. Stormy Daniels beperelte Trumpot és Cohent, követelve a titoktartási megállapodás érvénytelenítését.

Avenatti interjúiban hónapokon át ostorozta és gúnyolta Trumpot, és arról beszélt, hogy fontolgatja az indulást a két év múlva esedékes elnökválasztáson.

(MTI)

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KötőDániell
2018. november 15. 15:30
Amikor a fagyi visszanyal :)
zakar zoltán béla
2018. november 15. 13:17
A kedves Ám' Erika überráltjai a kezdeetkor nem gondoltak arra,hogy a metoo herekiri is lehet! !!!!!!!!!!!!!!
Paskai
2018. november 15. 11:55
Érdekes: a ringyók megdugatják, megveretik magukat, ezért pénzt is kérnek majd letartóztatást provokálnak ki. Ez lenne az új világrend? Igen,az! És miért? Hogy utáld meg a nőket,félj tőlük és ne szaporodj.Köszi, világunkat uraló családok, remélem hozzátok is betéved néhány általatok kreált anyuka. Élvezzétek ti is a termést!
puszika
2018. november 15. 11:19
Ahol irtják az erdőt ott forgács is van!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!