Visszavonult Kavanaugh vádlója

2018. október 06. 22:45

A most megválasztott amerikai főbírót tizenéves kori szexuális zaklatással vádoló Christine Blasey Ford nem folytatja tovább az ügyét.

2018. október 06. 22:45

Miközben Brett Kavanaugh-t megválasztotta az amerikai Szenátus a Legfelsőbb Bíróság tagjai közé, Christine Blasey Ford, a férfit tizenéves kori szexuális zaklatással vádoló nő azt közölte: nem folytatja tovább az ügyét – írja az abc7news.

Ford ügyvédei azt közölték a CNN-nel: a nő csak a Szenátus igazságügyi bizottságával akart beszélni, és beleegyezett az FBI vizsgálatába is.

Az ügyvédek szerint Ford nem akarja, hogy eljárást (impeachment) indítsanak Brett Kavanaugh ellen a megválasztása után.

Azt is közölték: Ford úgy érzi, helyesen cselekedett a bizottság előtti tanúskodásával és nem sajnál semmit.

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2018. október 08. 17:49
megbukott a libsik puncifogó taktikája....de még hátra van Soros elvtárs, aki majd bejelenti, hogy Kavanaugh egy fiú wc-be vizelt óvódás korában, szóval már akkor is hímsoviniszta volt ....meg homofób, meg xenofób, meg rasszista, meg antiszemita...
Selamat
2018. október 08. 06:26
Ezek a megveszekedett meeetooo nők, a támogatóikkal együtt sokat ártanak a mai átlag nőknek.
Rony Tronco
2018. október 07. 17:02
Bottal sem piszkálnám, sem most, sem annak idején.
Burmin
2018. október 07. 12:53
Szemétláda egy nő !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!