Bugár Béla: Nem szeretném, ha Sorost emlegetné

2018. október 01. 10:38

Bugár Béla, a Híd elnöke elhatárolódott Robert Fico Smer-elnök néhány korábbi kijelentésétől.

2018. október 01. 10:38

Bugár Béla, a Híd elnöke elhatárolódott Robert Fico Smer-elnök néhány korábbi kijelentésétől – közölte az Új Szó.

A szlovákiai Most-Híd elnöke a szlovák ex-kormányfő kapcsán a következőket nyilatkozta: „​A közös sajtótájékoztatóinkon nem szeretném, ha Sorost és a Soros-gyerekeket emlegetné, különben megfordulok és otthagyom”.

Ján Kuciak, oknyomozó riporter és párja meggyilkolása nyomán több ezres tüntetések zajlanak Szlovákiában a mai napig. Júliusban Fico a demonstrációk szervezőit (Tisztességes Szlovákiáért Mozgalom) „Soros gyermekeinek” nevezte.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2018. október 02. 13:36
Fico megéri a pénzét a Felvidékkel kapcsolatban, a magyarokkal kapcsolatban. De Bugár egy magyarokat eláruló patkány. Nem mellesleg egy a Szlovákiával együtt a magyar Felvidéket is eláruló politikai bűnöző, Orbán zsenialitása, hogy megtalálta a közös érdekek mentén az összefogás lehetőségét. Ilyen formán maximálisan Fico mellett voksolok, nem pedig a magyarokat eláruló utolsó féreg, Bugár mellett.
2018. október 02. 03:06
Bugár Béla,már rég elárulta a szlovákiai magyarokat. Most ugyanezt teszi Szlovákiával.
Öreg
2018. október 01. 17:59
Szégyellem magam, de a Sorosozó Ficó inkább szimpatikus, mint az állítólag a felvidéki magyarokat képviselő Bugár!
kaltran
2018. október 01. 13:26
Én meg azt mondom, hogy Bugár csak ne Bugározzon, inkább számoljon el maffia kapcsolataival. És szégyellje magát mint a felvidéki magyarság árulója.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!