Lövöldözés tört ki egy manchesteri karibi karnevál után

2018. augusztus 12. 11:40

Többen kórházba kerültek egy manchesteri karibi karnevál után kitört lövöldözés miatt.

2018. augusztus 12. 11:40

Többen kórházba kerültek egy manchesteri karibi karnevál utáni lövöldözésben – közölte az angliai nagyváros rendőrsége vasárnap.

A tájékoztatás szerint tíz embert ápolnak kórházban, „kisebb vagy súlyosabb sérülésekkel, de egyikük állapota sem tűnik életveszélyesnek”. A rendőröket vasárnap hajnalban riasztották Manchester Moss Side nevű kerületébe, ahol nem sokkal korábban értek véget a karibi karnevál szombati programjai.

A rendőrség további részleteket nem közölt, hozzátette viszont, hogy a következő napokban növelni fogják a környéken szolgálatot teljesítő járőrök számát az ott lakók megnyugtatására. Moss Side régebben meglehetősen rossz hírű kerülete volt Manchesternek, az utóbbi években azonban jelentős erőfeszítéseket tettek imázsának javítására. 

(MTI)

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
briganti
2018. augusztus 13. 13:10
he-he-he.....hát ez ilyen. A borsodi karibi fesztivál résztvevői se különbek.....de azokat legalább nem direktbe importáltuk - a humanitáriusság jegyében természetesen, hanem valahogy itt ragadtak az integráció mindenhatóságát cáfoló mementóként. Akinek nem inge.....
nagykutya
2018. augusztus 12. 13:10
Nagyon tiszta utca.
3M..
2018. augusztus 12. 12:46
Jól jönne már egy fehér, keresztények általi lövöldözés Angliában. Ezek a hírek kezdenek snasszá válni. Szebb Jövőt!
zakar zoltán béla
2018. augusztus 12. 12:38
Ká Ribiek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!